Saadet o kada sinerji yaptık sana bu saatten sonra sistem indirmezsen senin ayıbın
![]()
Normalde bu yazdığına şaşkınlık ifadesi atardım ama pasta emojisi dururken vazgeçtim 😆
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaadet o kada sinerji yaptık sana bu saatten sonra sistem indirmezsen senin ayıbın
![]()
Normalde bu yazdığına şaşkınlık ifadesi atardım ama pasta emojisi dururken vazgeçtim 😆
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
Arkadaşlar profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yapıyorsunuz?
O değilde biraz konu dışı şuna da çok üzülüyorum doğduğum yer Edirne-Keşan neredeyse 3 yıldır gelen sistemlerde yağışsız geçiriyor İnşallah bu sistemde trakya da bir şeyler koparır artık
Arkadaşlar profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yapıyorsunuz?
Çok denedim olmadi uzantı desteklemedi piksel uymadı veya dosya boyutu
Aha yapabildim.
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
Teşekkür ederim, İnşAllah hep beraber ☺️
Bu Facebook da havalarınsesi diye sayfa var bizim mi?
Bu Facebook da havalarınsesi diye sayfa var bizim mi?
Evet Cengiz
Bu aktiflik gece model konusunda da olsa tadından yenmez🎂🍰
Sarp Özdoğan Sahutt Eren dewpoint bakabileceğim bir site varmıdır rica etsem atarmısınız?
Sarp Özdoğan Sahutt Eren dewpoint bakabileceğim bir site varmıdır rica etsem atarmısınız?
https://www.calculator.net/dew-point-calculator.html
Ben genelde buradan anlık takip yapıyorum, MGM verileri ile
https://www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/expert…VAR=pslv&INFO=1
Çoğu parametre var bu linkte kısa vadede özellikle işine yarar skew t grafiği.
Şimdi farkettim bu zamana kadar öğrendiğim şeyleri toplam sayfa olarak baz alırsak 120 sayfalik mesajlar ve daha öğrenecek çoook şey var çooook , bazen bu hobi okulun önüne geçiyor hatta hayatımın bile .
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
buralardayim ben eren surekli is temposundan dolayi biraz arka planda kaliyorum ama takip ediyorum forumu. saolasin iyi kucuk bir operasyon gecirdim tatildeyim bu ara. sizler nasilsiniz