Bundan Sonra Gelebilecek Sistemin Adını Ne Koyalım Önerilerinizi Bekliyorum. 😊
Ölümün kara nefesi sistemi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBundan Sonra Gelebilecek Sistemin Adını Ne Koyalım Önerilerinizi Bekliyorum. 😊
Ölümün kara nefesi sistemi
Adana-Aladağ İlçesi
İyi akşamlar herkese.
Her bölgeye memnun edecek,eşit yağış gelsin İnşallah.
Radarda cılız kütleler görünüyor tatmin olmam ben bunla en az açık yeşil kütle lazım bana
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar. Herkes Kardan Bıktı Sanırım Model Paylaşımı Ve Takibi Yapan Yok🤪🤪
Artık telefondan bildirim sesi geldiğinde aha mgm yine boş yere uyarı verdi diyorum.
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar. Herkes Kardan Bıktı Sanırım Model Paylaşımı Ve Takibi Yapan Yok🤪🤪
Aleykumselam..
Artık telefondan bildirim sesi geldiğinde aha mgm yine boş yere uyarı verdi diyorum.
Yine de dikkate alınır,boş yere uyarı değildir
Biraz Sinerji Olsun Gefs 3. Senaryo
Gefs 17. Senaryo
İleri düzey meteorolojik makaleler,araştırmalar,analizlerin bulunduğu bir site öneririm.
yarın sabah 6 ile 12 arası orta şiddette mgm nin istanbul genelinde bir kar öngörüsü var. Bakalım sistem çıkışta bir sürpriz yapacak mı
yarın sabah 6 ile 12 arası orta şiddette mgm nin istanbul genelinde bir kar öngörüsü var. Bakalım sistem çıkışta bir sürpriz yapacak mı
Hadi tamam bu mgm yi pek beğenmiyoruzda arkadaş bu nedir ya nasıl bir sallama olmuş bu hafif kar olur olsa olsa
Hadi tamam bu mgm yi pek beğenmiyoruzda arkadaş bu nedir ya nasıl bir sallama olmuş bu hafif kar olur olsa olsa
valla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
valla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
Yok birde şöyle birşey var abi birde bunlara bak