Son 1 haftadır bende aşırı unutkanlık olmaya başladı örnek olacak olursam tuvalet ihtiyacı için telefonumu bir yere bırakıyorum geri döndüğümde nereye bıraktığımı unutuyorum acaba ben deliriyor muyum?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Son 1 haftadır bende aşırı unutkanlık olmaya başladı örnek olacak olursam tuvalet ihtiyacı için telefonumu bir yere bırakıyorum geri döndüğümde nereye bıraktığımı unutuyorum acaba ben deliriyor muyum?
Bendede oluyor o
-
Bendede oluyor o
Çok zor bir şey 2 gün önce telefonumu saatlerce aradım
-
- Resmi Gönderi
Uğraşmış ama olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler cümleten
-
Meyve suyuna zam gelmeli tam 3 tane portakal suyunu sıktım 1 bardak anca çıktı
-
- Resmi Gönderi
Meyve suyuna zam gelmeli tam 3 tane portakal suyunu sıktım 1 bardak anca çıktı
Aman sessiz ol kardeşim yarın raflarda 7 tl lik meyve sularını 15 tl görmeyelim.
-
Aman sessiz ol kardeşim yarın raflarda 7 tl lik meyve sularını 15 tl görmeyelim.
Gerçi hazır meyve suları gerçek meyvesuyu değil 7 lira değil o yüzden 3 lira olmalı bence
-
Bakın şu dansa tıpkı BENNN! Gibi dans ediyor...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bakın şu dansa tıpkı BENNN! Gibi dans ediyor...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ben :'D
-
Bu da ben :'D
Oha çok iyi 👌
-
Bu da ben :'D
İdol
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
TRT belgesel de "Türk pasaportu"belgeseli var.Acarsaniz yinede birşeyler yakalarsınız.
Herkesin seyretmesi gereken bir belgesel.
Hala 50 dakika bakabilirsiniz.Tekrari bu gece saat 02.25 te ..
Tarihi bir belgesel SEYRETMEYE ÇALIŞIN arkadaşlar.
-