- Resmi Gönderi
Günaydın benim de corona pozitif çıktı hastalığın son zamanları herkese bulaşıyor eski gücünü yitirdi tabii geçmiş olsun Sinan abi
Günaydın, geçmiş olsun hocam,tez zamanda şifa inşallah.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın benim de corona pozitif çıktı hastalığın son zamanları herkese bulaşıyor eski gücünü yitirdi tabii geçmiş olsun Sinan abi
Günaydın, geçmiş olsun hocam,tez zamanda şifa inşallah.
11:30 da eurosport 1 de avustralya açık erkekler finali var izlemek isteyenlere duyurulur.
Herkese hayırlı sabahlar
Tünaydın Ailesi😊😊
Sinan Geçmiş Olsun Başkan 🤲🏻
Müzik konusunu bulamadığım için buraya paylaşıyorum..
Ecmvf cephesinden güzel gelişmeler devam ediyor ens ve 50 senaryo metociel gelmiş diyagram da var güzel olmuş
Hayırlı günler halen yatıyorum herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için.
Hayırlı geceler soğuk aldım hastalandım
Geçmiş olsun abi rabbim şifa versin
Geçmiş olsun abi rabbim şifa versin
İnşaALLAH
Sinan Geçmiş olsunn. Bu aralar baya grip salgını var, çok dikkat edin. Zencefil çayı, ıhlamur ve çorba içmeyi ihmal etmeyelim. İyi günler herkese 🌸
Müzik konusunu bulamadığım için buraya paylaşıyorum..
Güncel konular da Yusuf
Sinan Geçmiş olsunn. Bu aralar baya grip salgını var, çok dikkat edin. Zencefil çayı, ıhlamur ve çorba içmeyi ihmal etmeyelim. İyi günler herkese 🌸
Teşekkür ederim soğuk havaya fazla kafa tuttum galiba
Sinan abim şubat son hafta için açtığın konuyla ilgili bi kaç gündür bişey yazmıyosun ne zaman yazıcan abim
Sinan abim şubat son hafta için açtığın konuyla ilgili bi kaç gündür bişey yazmıyosun ne zaman yazıcan abim
Sabır ile bekliyoruz
İnşaALLAH