İstanbul Şişli Diyagramı ECMWF
Karıştı hatlar abi İstanbul konusunda değiliz :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul Şişli Diyagramı ECMWF
Yanlış Yere Attım Uykulu Olunca Beyin Duruyor😬😬
Serkan sende mi başladın gardasm geçmiş olsun 😂
Yok be sadece herkez bişeyler atıyor söylüyor modeller ise onlar kafayı hiç siyirmis yazı getirecek nerdeyse
Modellere Sinan abimin verileri işlememişler
Yok be sadece herkez bişeyler atıyor söylüyor modeller ise onlar kafayı hiç siyirmis yazı getirecek nerdeyse
Arkana yaslan bekle 3 -5 güne buralar bayram yerine dönecek 🥶
Modellere Sinan abimin verileri işlememişler
O tarih zaten cepte ama en azından ondan önce bişeyler Kapsak iyi olmazmi
Şimdi Şubat ayı icinde net bir şey söylemek gerekirse ya üstümüzden dogulayan sistemler olur ya da direk bize iner bu 2 ihtimal var sıcak tarafta kalmayız çok fazla.
O tarih zaten cepte ama en azından ondan önce bişeyler Kapsak iyi olmazmi
Şimdi Şubat ayı icinde net bir şey söylemek gerekirse ya üstümüzden dogulayan sistemler olur ya da direk bize iner bu 2 ihtimal var sıcak tarafta kalmayız çok fazla.
Umarım doğulayanın kırıntılarıyla kalmayız
Umarım doğulayanın kırıntılarıyla kalmayız
Basit örneği 8 Şubat
wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Basit örneği 8 Şubat
Aynen öyle
Modellere takılmayın kesin değişecek ondan ben bakmıyorum değiştiği zaman takibe devam
wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Aykut Elmas bir yaşam felsefesidir
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.