- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayarların yanındaki yön işaretine tıklayın
Kemal Ensar imza bölümünden yapabilirsin
Arkadaşlar o kadar veri inceledim bir tane olumlu veriye rastlayamadım, Eger 20 subat sonrası İstanbul'da kayda değer merkezde adam gibi kar olursa bu olasılık % 10 bile değil helal olsun derim Sana Sinan ...
Not Tonga Yanardagi malesef beklenen pınatobo yanardağı etkısını veremiyecek bile bize anca iyi bir so² salınımı oluşsaydı suan 2022 yazı ve 2023 kışı gündem olucaktı nadğp değilmiş kürede ısınmayı yenemedik yine
Arkadaşlar o kadar veri inceledim bir tane olumlu veriye rastlayamadım, Eger 20 subat sonrası İstanbul'da kayda değer merkezde adam gibi kar olursa bu olasılık % 10 bile değil helal olsun derim Sana Sinan ...
Not Tonga Yanardagi malesef beklenen pınatobo yanardağı etkısını veremiyecek bile bize anca iyi bir so² salınımı oluşsaydı suan 2022 yazı ve 2023 kışı gündem olucaktı nadğp değilmiş kürede ısınmayı yenemedik yine
Bak bugün sürekli şunu inceledim şu veriye baktım tarzında yorumların var burda üyelerin tahmin sayfasi var oraya yaz tahmini olsun bitsin sinan abi bir tahmin yaptı olur yada olmaz hiç sorun değil sende yap tahmini ve sürekli elestiri içindesin
bunu mu mesela yoksa kendi galerinden mı alacaksın?
Ben bu emojiyi deneme edeyim bakalım..
bunu mu mesela yoksa kendi galerinden mı alacaksın?
Ben bu emojiyi deneme edeyim bakalım..
Bu genel pencerede çıkan emoji yok..Bir tane deneme ettim, olmadı dersen bilemem Kemal Ensar
İyi Geceler HS Ailesi
hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun
Allah akıl fikir versin aklı yerinde olupta böyle şeyler yazan insanada insan demem @Salihh güle güle X Foruma
Herkesi model konusuna bekliyorum müsait olan
Whisper eline sağlık abi bende böyle yapacaktım imzayı
arkadaşlar ben mehmet. Laptopumun ekran kırıldı yeni ekran gelene kadar bu hesaptayım
Bunun hepsini dinlemeye çalıştım 1 saat anca dayanabildim kapattım... 😃😃