- Resmi Gönderi
arkadaşlar ben mehmet. Laptopumun ekran kırıldı yeni ekran gelene kadar bu hesaptayım
tamamdır Mehmet civan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturarkadaşlar ben mehmet. Laptopumun ekran kırıldı yeni ekran gelene kadar bu hesaptayım
tamamdır Mehmet civan
Bunun hepsini dinlemeye çalıştım 1 saat anca dayanabildim kapattım... 😃😃
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Keşke Dinlemez olaydım beynimin içinde çalıp duruyor susturamıyorum
tamamdır Mehmet civan
arkadaşımdan tablet odunc aldım geldim baskan
arkadaşımdan tablet odunc aldım geldim baskan
Geçici görev verelim mi
Geçici görev verelim mi
Olur sifrem PC de keyıtlı bende sifre ozurluyum 3-4 gün kadar bu hesapta olucam.
imzaya adımı yazicam imza yerini bulamiyorum
Edit: tamadir hallettim
Herkes korkunç bir anısını anlatsın en beğendiğimi seçip 1000 puanı yolluyacam.
Yaşamam bok
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
Herkes için aynısı olmaz bu başka etkiler bırakabilir bnce denemeyin
Herkes için aynısı olmaz bu başka etkiler bırakabilir bnce denemeyin
Depresyon yerine korku hissine kapılmayı tercih ederim diyorlarsa yapsınlar ama ben böyle iyiyim derlerse bir şey diyemem
Aaaa Salih Kalıcı Ban Yemiş Çok Üzüldüm🤣🤣
Çocuğun psikolojik sorunları var üstü kapalı konuşuyorum fazla ileriye gidersem olmaz forum ortamında
O kadar taktik varken bu mu cidden yusuf :-D
Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ben denemem, korkarım
nereden anladın abi bir ben çözemedim bu olayları