Sinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan Biraz Daha İyiyim Çok Şükür Eskisine Göre. Hastalığı Yavaş Yavaş Atlatıyorum Çok Fena Üşütmüşüm 😊
abi sistemler iyi geldikçe sende iyileşmeye başladın modeller senin ilacın galiba
EmRhann Modeller Eh Biraz 🤪🤪
Polar Vortex için Judah Coheni takip ediyordum kendisi Vortexin Bolunecegini Gösteriyor demiş.
Aleykumselam abiler, hayırlı akşamlar herkese.
Zonguldakli67 okunmuyor ama istekli olan netten bulur başlıkla sanırım.
Polar Vortex için Judah Coheni takip ediyordum kendisi Vortexin Bolunecegini Gösteriyor demiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Ben 3 Yıldır Takip Ederim Kendisini ABD Boston’lu🤪🤪
Whisper Hayırlı Akşamlar Reis😊
Hahaha ben onu farkettim dayı 😅 acaba dedim benim gözler görmüyor ya pek sorun bendedir sandım💥😅
Yeni muhabbet kuşumuz bonbon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Allah Mutlu Mesut etsin gardaş
Modellere bakıp üzülen arkadaşlar Allah’ın izni ile 21 şubattan itibaren farklı şeyler görmeleri içten bile değil.
Modellere bakıp üzülen arkadaşlar Allah’ın izni ile 21 şubattan itibaren farklı şeyler görmeleri içten bile değil.
Ben kışın bitmesine değil kışın bitme ihtimaline üzülüyorum.
Ben kışın bitmesine değil kışın bitme ihtimaline üzülüyorum.
ihtimaline üzülme kardeşim. Biten şey zaten bitmiştir. Bittiği gün bizden gitmiştir.
Sessiz sakin takip ediyorum çoktan isyan edenler başlamış her zaman ki gibi ve çok bilmişlerde hazırda bekliyorlar sanırım
Herkese günaydın
Iki gündür hastanedeydim bakamıyordum çok şükür sonunda girebildim foruma nasılsınız iyisiniz inşallah
Hayırlı sabahlar
Herkese günaydın
Iki gündür hastanedeydim bakamıyordum çok şükür sonunda girebildim foruma nasılsınız iyisiniz inşallah
Geçmiş olsun kardeşim