Futbol konusunda büyük bir haksizlik yapılıyor Adminler istediği herseyi yazabiliyor Türkiye'nin en büyük 3 Kulübü'nden birine Galatsaraya malum kulüp deme hakkını kim veriyor yazan adminlere
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Ben futbola karşıyım bu ülkede ondan yana yorumsuz yazılanları izliyorum 🙂
-
Madem o konuya yazamiyom iznim yok bende burdan soyleyim malum takım kumeye bak hoş durmuyor demi
-
- Resmi Gönderi
7/24 takip edemeyiz
Yetkili kişiler onaysız yazar,kim ne yazmış bazen bakmıyoruz.
Kapattık bu tartışmayı bitti gitti.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ya boşver kardeşim neyi niye dediğin belli bu GS değil kim olursa olsun yanlış bir söylem dedigin
-
GS ile BJK ile FB uğrasicaz onlara laf aticaz diye diye küme dusuyorsunuz Üç buyuklerle laf dalasını bırakıp kulüp olarak rakimlerinize odaklanin
-
- Resmi Gönderi
Vallahi ben Galatasaray taraftarıyım yazıyı okudum fakat rahatsız oldum mu yok
Bir birinize malum kişi demediğiniz için sıkıntı yok .
-
En büyük ekmekspor başka büyük yok 😂😂🙁
-
1 Dolar=111 Ruble
-
- Resmi Gönderi
1 Dolar=111 Ruble
TL = Ruble Durumlar nasıl
-
TL = Ruble Durumlar nasıl
Yukseliste
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler dayı
-
. 😂😂😂😂Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-