- Resmi Gönderi
Sağlık bakanı yeni açıklamalar canlı yayında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSağlık bakanı yeni açıklamalar canlı yayında
mehmet civan elimde eski bir kasa var reis her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyor ramları kontrol ettim ekran kartına elektirikte gidiyor sorun neden kaynaklıdır?
Bazı pclerde klavye+mouse takmadan sadece ekranı bağlasan açmaz. Kabloda da sorun olabilir. Pc açılışta dıt sesi veya tık sesi geliyor mu ona dikkat et
Açık havada maske zorunluluğu kalktı
Hes kodu kaldırıldı
Artık sınıflarda 2 vaka çıkması halinde kapatılma gibi bir durum olmayacak
Okul ders derken pek ilgilenemedim forumla nasılsınız değerli dostlar abiler kardeşler?
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Okul ders derken pek ilgilenemedim forumla nasılsınız değerli dostlar abiler kardeşler?
İyiyiz, iyiyiz sen bizi merak etme derslerine ilgilen bak ben tembelim bir şey olamayacağım bu gidişle. 😉
Şükür iyiyiz,sende iyiysen denktir işimiz
Siz hiç kendinizi bir derdiniz varken şarkı /müzik dinleyip ağlayıp rahatlattınız mı şahsen ben Ağlayınca rahatlıyorum sizde nasıl bir etki bırakıyor
Siz hiç kendinizi bir derdiniz varken şarkı /müzik dinleyip ağlayıp rahatlattınız mı şahsen ben Ağlayınca rahatlıyorum sizde nasıl bir etki bırakıyor
Öksürük nasıl vücudun koruma silahı gibiyse,ağlamak da öyledir..Dertten sıyrılma ve rahatlama sebebidir.. İyidir ağlamak
Öksürük nasıl vücudun koruma silahı gibiyse,ağlamak da öyledir..Dertten sıyrılma ve rahatlama sebebidir.. İyidir ağlamak
Abi gülmeyin ama sırf mutlu hissetmek için bir şeyler düşünüp kendimi ağlattığım oldu sizde yaptınız mı hiç 😃😃
Maaşallah dayım. Allah daha çok versin
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
Maaşallah dayım. Allah daha çok versin
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
Guzel yağıyor şu an
Abi gülmeyin ama sırf mutlu hissetmek için bir şeyler düşünüp kendimi ağlattığım oldu sizde yaptınız mı hiç 😃😃
Kişiye göre değişir abim.
Ya sitelerde reklama karşı değilim ama benim karşıma sapık sapık reklamlar çıkıyor ne yapmam lazım