- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese.
ara kabloda problem olabilir. islemci ve ekrantinda anormal bir fan devri varmi ?
Hayır eski bir kasa zaten hocam elektirik her şeye gidiyor kontrol ettim bir tek görüntü alamıyorum işlemci ısınıyor onada baktım ekran kartını çıkarttım vgaya taktım yine görüntü alamadım
Sibirya T.Y.B(GUGUL) gözden kaçmasın bizde bilgi alalım
mehmet civan elimde eski bir kasa var reis her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyor ramları kontrol ettim ekran kartına elektirikte gidiyor sorun neden kaynaklıdır?
ara kabloda problem olabilir. islemci ve ekrantinda anormal bir fan devri varmi ?
Hayırlı günlerr 🌸
Hayırlı günlerr 🌸
Hosgeldin, hayırlı günler olsun
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar herkese
İyi akşamlar abim
Yaz gelmeyecek 😉
Yaz gelmeyecek 😉
Buraya da kış 😅
Yerguney maşallah maşallah..Allah çok versin
yatar pozisyondayken bir şeyler düşünüyorum doğru olduğunu zannediyorum ayağa kalkınca saçma olduğunu anlıyorum neden sadece bunun ile sınırlı değil annemin veya babamın evde olmadığını zannettiğim bile oluyor
yatar pozisyondayken bir şeyler düşünüyorum doğru olduğunu zannediyorum ayağa kalkınca saçma olduğunu anlıyorum neden sadece bunun ile sınırlı değil annemin veya babamın evde olmadığını zannettiğim bile oluyor
Zihninin sana ait olan kurgusu başka bir şey değil. Şartlanma da diyebilirsin..
Yatmak,uzanmak vücut fonksiyonlarının daha yavaş hareket ettiği bir ortama sebebiyet verir. Böyle anlarda genelde zihin daha meşgul olur,gündüz olan,gece olan, geçmişte olan veya gelecekte olası şeyler zihnimizde hep birbirini kovalar.
Sıradan şeyler bence takılmaya gerek yok. Abi sende herşeyi mi biliyorsun dersen bana yok ben herşeyi bilmem bilmem de imkansız. Sadece düz mantık ile bazı bilgileri hareket ettirince bunları yazmam olası oluyor
Zihninin sana ait olan kurgusu başka bir şey değil. Şartlanma da diyebilirsin..
Yatmak,uzanmak vücut fonksiyonlarının daha yavaş hareket ettiği bir ortama sebebiyet verir. Böyle anlarda genelde zihin daha meşgul olur,gündüz olan,gece olan, geçmişte olan veya gelecekte olası şeyler zihnimizde hep birbirini kovalar.
Sıradan şeyler bence takılmaya gerek yok. Abi sende herşeyi mi biliyorsun dersen bana yok ben herşeyi bilmem bilmem de imkansız. Sadece düz mantık ile bazı bilgileri hareket ettirince bunları yazmam olası oluyor
Anladım abi ben beynime daha az kan gittiği için kafamın çalışmadığını düşünüyordum
Buralar çok sessiz ya millet kışı bitirmiş kafada ama modeller öyle demiyor mart ayında bu görüntüler gercekten güzel.
Birkaç aydır farkettiğim birşey var istanbulda oturuyorum seyrantepe metrosu yürüyen merdivenleri bozuk (vadiistanbul ve tt-arena stadı metro hattı denilebilir) ,sanayi mahallesi yürüyen merdiven ve dijital ekran bozuk,leventte aynı şekilde,gayrettepede aynı şekilde,boğaziçi üni metrosuda aynı şekilde allahtan asansörler çalışıyorda yürüme zorluğu çeken veya elinde poşet vs vs olan kişiler inip çıkabiliyor.