- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
1.Onların kazandırdıgı miktarlar sitenin giderinin 100 de 1 i bile degil
2.Sana kimsenin yazma zorunluluğu yok hatta kimsenin kimseye yazma zorunluluğu yok vicdanlada alakalı olduğunu düşünmüyorum ben mesela ilgimi çeken mesajlara cevap veriyorum.
En ufak katkım olduysa ne mutlu bana doya doya harcasınlar eren
Ben sana katılmıyorum çünkü ben o ekran başında ağlayarak o kadar uzun uzun dolu dolu kelimelerle yazdıysam ve sen onu görüp cevap vermemişsen hadi vicdanı geçtim bu hiç hoş davranış değildir. Şimdi şöyle düşün peygamber efendimiz bu zamanlarda olsa ve bu cümleleri görse sence okuyup cevap verir miydi vermez miydi?
-
- Resmi Gönderi
En ufak katkım olduysa ne mutlu bana doya doya harcasınlar eren
Ben sana katılmıyorum çünkü ben o ekran başında ağlayarak o kadar uzun uzun dolu dolu kelimelerle yazdıysam ve sen onu görüp cevap vermemişsen hadi vicdanı geçtim bu hiç hoş davranış değildir. Şimdi şöyle düşün peygamber efendimiz bu zamanlarda olsa ve bu cümleleri görse sence okuyup cevap verir miydi vermez miydi?
Ohoo yusuf bu örnek oldu mu şimdi
Bak sana önerim ibadetlerini yerine getir ALLAH ve Hz Muhammed her zaman aklında olsun bu sayede duygularını ve nefsini güzelce kontrol edebileceğini düşünüyorum bol bol dua et.
-
Salihi özledim valla
-
- Resmi Gönderi
Var kendin yapabilirsin..
90 gündü sanırım değişiklik zamanı, unuttum ama.
Dene profilinden gir olmazsa yaparız ne istersen nick hallederiz
Ozelden de yazabilirsin
-
göremedim gözümün önündeki şeyi, sağolasın eren
-
- Resmi Gönderi
göremedim gözümün önündeki şeyi, sağolasın eren
Rica ederim görevimiz bu zaten,argo kelimede kullanmaya gerek yok
-
gerek yok abi yeri buldum aklıma güzel bir nick gelirse değişeceğim Whisper
-
Eren gibi direkt ismimi yazsam havalı duruyor
-
Ohoo yusuf bu örnek oldu mu şimdi
Bak sana önerim ibadetlerini yerine getir ALLAH ve Hz Muhammed her zaman aklında olsun bu sayede duygularını ve nefsini güzelce kontrol edebileceğini düşünüyorum bol bol dua et.
Yahu kardeşim hepinizi dosttan iyi arkadaştan sayıyorum. Ben sizden cevap alacağımı inandığım için bu kadar dolu dolu yazıyorum sizin yorumlarımı görüpte cevap yazmamanız hiç hoş değil.
-
Neyse fazla uzadı yeterli bu kadar.
-
- Resmi Gönderi
-
Uyku tutmuyor içimde bir sıkıntı var bir şeyden dolayı ama neyden bilemiyorum
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan abi top top derken bu şekilde mi acaba ocak sisteminde çekmiştim. Hissiyatı graupel gibi değildi çok rahat kartopu yapılıyordu bunla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kusura bakmayin normalde atlamam ama bir kac mesaji atlamisim.
evet bunlarin ufak ufak olanlariydi wriscuttern -
- Resmi Gönderi
Bana Whisper dayımdan başka kimse cevap vermiyor veya yorumumu beğenmiyor nedense
cunku aramizda en ehli o. whisper dayin kime nasil yaklasilacagini nasil yazilacagini bilir. biz bir iki kelam etsek yanlis bir msj deriz iyi isterken kotu olur diye cekiniriz. mustafa abimize birakiriz buyuk oldugu icin.
-