Şiirde hece ölçüsü ,kafiye uyumu ve uyak duzeni göremedim pek 🙂
Benim becerim yok şiir konusunda. Hikayede daha iyiyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞiirde hece ölçüsü ,kafiye uyumu ve uyak duzeni göremedim pek 🙂
Benim becerim yok şiir konusunda. Hikayede daha iyiyim
Yalnız benim odamın içerisi çok sıcak oldu yandım vallahi. Çay içince hep böyle oluyor 😃😃
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar herkese
hayırlı akşamlar diliyorum.
çok anlamlı tweetler atıyorum takdir edin beni 😃😃
Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana
Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana
kardeşim emin ol şu an yaşı 40 ve üstü olmayanlar pek hatırlamaz. 87 den sonra martta gelebilecek en sert etkili sistem denebilir. Anlık Deniz etkisi ile güzel bir kar birikimi yapabilir.
kardeşim emin ol şu an yaşı 40 ve üstü olmayanlar pek hatırlamaz. 87 den sonra martta gelebilecek en sert etkili sistem denebilir. Anlık Deniz etkisi ile güzel bir kar birikimi yapabilir.
Hayatımda ilk defa mart efsanesine tanıklık edeceğim.
Semih Hoca Burak Hoca sistemle ilgili öngörüde bulunacaklarmı?
Rus Kovan ne durumda 😁
Böyleleri savaş uzmanı olmuş . Cetin Çetiner'i de ingilizce bilmeden Ukrayna ya yollamışlar halka röportaj yapması için.
Video'nun sonundaki kişi 9 Eylül 1922'de İzmir'de ilk olarak Yunan bayrağını indirip Türkiye Bayrağını asan kişi Mehmet Raşit Nazlı'dır (Çok güzel bir edit olmuş izlemenizi öneririm)
Brent petrolün varili 129 dolara dayandı.Tepe noktası 145 dolar olacağını dusunuyorum.Akaryakita sağlam zam gelecek bu sefer.
Brent petrolün varili 129 dolara dayandı.Tepe noktası 145 dolar olacağını dusunuyorum.Akaryakita sağlam zam gelecek bu sefer.
Net, zaten geliyor ve devamı da gelecek.. Uzadıkça gün gün sırtımızda yük artacaktır.
Net, zaten geliyor ve devamı da gelecek.. Uzadıkça gün gün sırtımızda yük artacaktır.
Putin eski bir KGB ajanidir.Hafife alınmayacak kişidir herkes şuan Ukrayna da Rusların kaybettiğini söylüyor erken henüz bu tür yorumlar.Bu arada ABD de den brent petrole müdahale gelmezse dunyada isyan cikar.Bakalım ne olacak