- Resmi Gönderi
Severim bakarım gece ,uzun video bu Eren
Bakarız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSeverim bakarım gece ,uzun video bu Eren
Bakarız
Hayırlı geceler diliyorum malum çok yorgun düşebiliriz
Doğu Akdeniz çalışsa bize yarar mı bildiğim kadarıyla yarıyor çünkü
Hayırlı sabahlar herkese..
19. Ocak 2021 Adilcevaz Bitlis
8 mart dünya kadınlar günü varda 9 mart dünya erkekler günü niye yok bizim erkeklerde kadınlardan sözlü veya fiziksel şiddet gördüğümüz olmadı mı neden bizde kadınlar kadar bu kadar övülmeyi hak etmiyoruz. Kadınların bu kadar hakkı savunulurken ben kendi cinsimin bu kadar övgüsüz kalması çok canımı sıkıyor. Her iki cinsinde hakkı korunmalı bu ayrımcılık benim canımı çok sıkıyor.
Hayırlı günlerr 🌸
8 mart dünya kadınlar günü varda 9 mart dünya erkekler günü niye yok bizim erkeklerde kadınlardan sözlü veya fiziksel şiddet gördüğümüz olmadı mı neden bizde kadınlar kadar bu kadar övülmeyi hak etmiyoruz. Kadınların bu kadar hakkı savunulurken ben kendi cinsimin bu kadar övgüsüz kalması çok canımı sıkıyor. Her iki cinsinde hakkı korunmalı bu ayrımcılık benim canımı çok sıkıyor.
Biraz tarihi araştır. Eskiden kadın erkek eşit değildi kadınlar çogu zaman magdur oldu kadın erkek eşitliği sonra sonra yayılmaya başladı. Asıl olay bu değil tabiki
8 mart günün anması 1910 yıllara kadar gidiyor
Biraz tarihi araştır. Eskiden kadın erkek eşit değildi kadınlar çogu zaman magdur oldu kadın erkek eşitliği sonra sonra yayılmaya başladı. Asıl olay bu değil tabiki
1857 Yılı da var Abi Yanan işçi kadınlar
19 Kasım ?
Ben istiyorum ki beni anlasınlar ama anlamıyorlar ben onların demek istediğini anlıyorum doğru erkekler çok şiddet uyguluyor kızlara ama bunu genelleme yapmaları çok yanlış hiç bir kadına yanlış yapmayan bir erkek kendi cinsine laf edildiğini görse sinirlenmez mi
Bazen genelleme yapmak lazım,bazen de yapmamak lazım dark and cold
Sen,ben, biz veya bazılarımız genellemeye girmiyoruz diyelim
Bazen genelleme yapmak lazım,bazen de yapmamak lazım dark and cold
Sen,ben, biz veya bazılarımız genellemeye girmiyoruz diyelim
Öyle her masum erkek genellemeye girmediğini anlayamıyor Mustafa abi bu yüzdende günümüzde tartışmalara neden oluyor. Deseler masum erkekler haricinde tüm kadınlara şiddet uygulayan erkekleri kınıyoruz. O zaman ben gam yemem.
Whisper abi bu konuda düşüncelerini sanırsam almak zorundayım. Çoğu konuda sabrım vardır ama böyle şeylere gelemiyorum. Teşekkür ederim iyi akşamlar..
Whisper abi bu konuda düşüncelerini sanırsam almak zorundayım. Çoğu konuda sabrım vardır ama böyle şeylere gelemiyorum. Teşekkür ederim iyi akşamlar..
Yazdım..
Genellemeye girmiyorum ben şahsen..Sen "bende değilim" dersin..
Bir şeyi üzerine alınmak zorunda değil kimse..Seni göstererek sana bu konu veya bir başka konu üzerinden bir suçlama varsa o zaman amenna derim.Kizarsın da ,kusersin de..Ama biz o kategoriye girmiyoruz abim..Allah bu insanları bizlerden uzak tutsun..