Onu bunu bilmem ama şuan dışarıdaki 7 8 cm kar örtüsü ile görünen müthiş manzara bende fazlasıyla serotonin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
-
- Resmi Gönderi
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
Herhalde deniz suyu bi 20 derece olmalı soğuklarda karasal olursa önce siklon sonra dek 😎
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Geceler Şimdiden Hayırlı Sabahlar
-
- Resmi Gönderi
İnşallah sabah en az 20 cm ile uyanırız
-
Burada da güzel yağıyor sonunda. Sabrın sonu selamettir mi diyoruz ne diyoruz 4 senenin sonuna 😂
-
>>>WinteR<<< şaşkınlık attığın gibi kar durdu. Orada yağmıyor mu yoksa 😅
-
>>>WinteR<<< şaşkınlık attığın gibi kar durdu. Orada yağmıyor mu yoksa 😅
Burası arada yağıyor arada kesiliyor genelde sabahtan beri güzel yağış var 20 cm buldu erimese daha çok olurdu . Çok kuvvetli buzlanma var hava inanılmaz soğuk. Şaşkınlık ifadesi için de 4 sene sonra yazdığın için attım
-
Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm
Bence sadece takipçi ve izleyicilerle alay etmiş..Bakmam böyle topalaklara
-
Bence sadece takipçi ve izleyicilerle alay etmiş..Bakmam böyle topalaklara
Alakası yok abi bunun gibi öyle bir 4 5 tane tuhaf videosu var ki deliye bile hakaret olur bu adam
-
Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım
-
Vortex ile mezosiklon aynı şeyler mi? Değilse farkları neler?
-
- Resmi Gönderi
Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım
bermuda neresi ?
-
bermuda neresi ?
İstanbulun Avrupa yakasından bahsediyorum bu aralar forumlarda bermuda diyorlar nedense
-