Sinan abi kusura bakma ama en ufak şeyi çöpe taşıyorsunuz. Bu tarz şeyleri başka forumlarda çok paylaştım hiç bir şey yapmadılar bence kurallar konusunda kendinizi bu kadar kasmayın rahat olun bu mesajda küfür yok saygısızlık yok hiç bir şey yok
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi kusura bakma ama en ufak şeyi çöpe taşıyorsunuz. Bu tarz şeyleri başka forumlarda çok paylaştım hiç bir şey yapmadılar bence kurallar konusunda kendinizi bu kadar kasmayın rahat olun bu mesajda küfür yok saygısızlık yok hiç bir şey yok
Burası hava sitesi artık kurallar katı eskisi gibi bundan sonra devam edecek
-
Burası hava sitesi artık kurallar katı eskisi gibi bundan sonra devam edecek
Yanii haklısınız ama yönetime tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Böyle ufak şeyleri her zaman kaldırmaya gerek yok böylece forum üyeleri siteden daha memnun kalır ve daha çok sevilmeye başlarsınız. Kurallarda ne sert ne yumuşak davranılmalı küfür hakaret, argo dil vs şeyler dışında sert davranışlarda bulunmamalı.
-
- Resmi Gönderi
Bizde en son çare banlamaktir başka forumlarla kıyaslamayın burayı burada yeterince tolerans var birkaç üyemizden hatırlayın.
-
Bizde en son çare banlamaktir başka forumlarla kıyaslamayın burayı burada yeterince tolerans var birkaç üyemizden hatırlayın.
Eren buna saygı duyuyorum en son çareniz banlamak fakat. Şuraya cin ali fotoğrafı atsam yorumumu siliyorsunuz onu demeye çalışıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Eren buna saygı duyuyorum en son çareniz banlamak fakat. Şuraya cin ali fotoğrafı atsam yorumumu siliyorsunuz onu demeye çalışıyorum.
Senin birine özelden yürüme mesajlarını buraya atman normal birşey değil sanki 🤔
-
Senin birine özelden yürüme mesajlarını buraya atman normal birşey değil sanki 🤔
Yürümek mi ben saygı çerçevesinde neler hissettiğimi belirttim sadece kalkıp şöyle böyle diyerek terbiyemi bozmadım.
-
Neyse tamam kapansın konu böyle şeylerin uzamasını sevmem
-
- Resmi Gönderi
Kapattık o zaman
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Diyarbakırda at yarışında kar yağıyor canlı olarak izleyebilirsiniz
-
- Resmi Gönderi
Diyarbakırda at yarışında kar yağıyor canlı olarak izleyebilirsiniz
Bende bakıyordum Semih
-
- Resmi Gönderi
Havada görülme ihtimali olduğu kadar da yerde tutup 10 cm örtü yapma ihtimali olan sistem var diyor başka forumlarda ki uzman arkadaşlarımız.
daha fazlası da
İhtimal
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler hayırlı haftalar diliyorum
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler hayırlı haftalar diliyorum
Hayırlı geceler olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar