- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar mı desem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar mı desem
Aynen öyle, hayırlı akşamlar olsun sana ve herkese başkan
Aynen öyle, hayırlı akşamlar olsun sana ve herkese başkan
Hayırlı akşamlar herkese, iyi iftarlar ☺️
hayirli aksamlar baskan.
hayirli aksamlar mustafa abi.
hayirli aksamlar yaso.
ve herkeze
Hayırlı sahurlar, hayırlı sabahlar olsun herkese..
Belki çoğu arkadaş biliyordur ama ben yine yazayım ,sahur neşesi olsun.
TV de "bir dil bir insan"denilince aklıma geldi.
Temel ile Dursun İstanbul da turistik yerleri geziyorlar..
Dursun Temel'e
"Temel bak bir dil bilsek bizde turistlerle konuşurduk,bir dil bir insan..Dil bilmek çok önemli"der.
O esnada karşıdan gelen bir turist Temel ve Dursun'a bir şeyler sorar ingilizce.
Tabi ki bizim kafadarlar aval aval bakarlar.Turist hemen fark eder ingilizce bilmediklerini ve Almanca sorar yine olmaz,bir kez de Fransızca dener şansını ama yine anlatamaz derdini.
Birde Rusça dener ama yine cevap yok bizimkilerden, turist kızar, öfkelenir ve söylene söylene yoluna devam eder.
Dursun Temel'e "bak gördün mü dil bilmiyoruz cevap veremedik" der.
Temel ise gülerek " ya adam 4-5 değişik dil biliyor ama bir m....anlatamadı, çok önemli değil demekki dil bilmek,biz bir dil bilsek ne olacak ki?" der
Artık meteoroloji biliminde taze kar ile bayat kar ayrımı yapılmalı
Taze kar: daha yeni yeni kar örtüsü oluşmuş. Yumuşak ve ayak basılması keyifli kar
Bayat kar: kar örtüsünün güneş görmesinin ardından kismi erimeyle birlikte gece havanın açması ve en az - 1 dereceye gerilemesi geri kalan kar örtüsünün sertleşmesi... Bayat karla kar topu oynanmaz insanın canını yakar üzerine basarak yürümekte pek keyifli değildir.
Hayırlı akşamlar herkese gelecek kış ile ilgili bişey söyleyecek olan varmı acaba
Hayırlı akşamlar herkese gelecek kış ile ilgili bişey söyleyecek olan varmı acaba
İlk veriler Eylül aylarında gelir ama ayvaya göre tahmin yapanlar Ağustos ta sesleri çıkar
İlk veriler Eylül aylarında gelir ama ayvaya göre tahmin yapanlar Ağustos ta sesleri çıkar
Artık bu ayva,hamsi,palamut gibi ürünleri içeren sansasyonel tahminler pek işe yaramayacak, ki zaten inananlarında sayısının epey az olduğunu düşünüyorum bence güneşe bakmak lazım
istanbul un eski hali suan o yesillik alanlar ayni kalsa imis ne guzelmis.
Artık bu ayva,hamsi,palamut gibi ürünleri içeren sansasyonel tahminler pek işe yaramayacak, ki zaten inananlarında sayısının epey az olduğunu düşünüyorum bence güneşe bakmak lazım
Bir yerler donsa artık
Pazartesi gelecek soğuk hava dalgasıyla sokaklar sessizleşecek sakin sakin yağan yağmur konuşacak yalnızların yüzü gülecek. Akşam sokakta Yalnız başımıza yürümeyi özlemişiz. Kışı ve sonbaharı sevmemin sebeplerinden biriside bu. Karanlığın sessizliğin yalnızlığın dostu olan mevsimleri çok seviyorum.. 🙂