Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, kazasız belasız yağışlar inşaallah.
2017 de sitemize attığım ilk resimlerden diye hatırlıyorum.
2012 senesinden,kendi çekimlerim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese.
-
Van’ın Tuşba ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem olmuş vadandaşlarımıza geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Van’ın Tuşba ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem olmuş vadandaşlarımıza geçmiş olsun
Geçmiş olsun halkımıza
-
- Resmi Gönderi
gecmis olsun
-
- Resmi Gönderi
İyi günler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
dün yozgata yağan 50 cm lik dolu. kuytu yığma yerlerde 1 metreyi bulmuş.
bence normal artık bu olaylar ben hiç şaşırmadım . beklenilen birşey atık bu olaylar normallerimiz
-
- Resmi Gönderi
SameT. Hoşgeldin
Var bu sezon aksiyonu fazla olan yerler,hemde fazlaca.
Zarar vermeden yağsın inşaallah, Allah afetinden korusun.
-
- Resmi Gönderi
yazma ve bakma firsatim olamamisti. bursa dun guzel yagis aldi elekttrikler 2 kere kesildi. onceki sabah kaltigimizda yol kenarlarindaki ekin tarlalarinin ir kismi su altindaydi niluferde
Bursa, Nilüfer, NİLÜFER 83,9 Bursa, Nilüfer, NİLÜFER 22,3 toplamda 100mm den fazla
-
- Resmi Gönderi
yazma ve bakma firsatim olamamisti. bursa dun guzel yagis aldi elekttrikler 2 kere kesildi. onceki sabah kaltigimizda yol kenarlarindaki ekin tarlalarinin ir kismi su altindaydi niluferde
Bursa, Nilüfer, NİLÜFER 83,9 Bursa, Nilüfer, NİLÜFER 22,3 toplamda 100mm den fazla
Kazasız belasız yağışlar olsun inşallah abim..
-
- Resmi Gönderi
Kazasız belasız yağışlar olsun inşallah abim..
cok iyi oldu mustafa abi bu yagislar. bir zamanlar hayvancilik yapmis biri olarak balikesir bursa canakkale cevresinde erken sararan doga ortusune en az 20 gun daha can verecek ve buyuk bir kazanc bu. 3-5 senede bir olur. bu ciftimizin hayvancimizin cebine girer hayvanlarimizda dogamizda bayram eder. bel boyu ot olur ciftci malina kislik ot bicer.
-
Selamlar arkadaşlarr ☺️
-
- Resmi Gönderi
-
Aleykumselam Yasin71 ,iyi günler.HS ailesi
-