Bundan ortalama 35 yıl öncesine göre sıcaklık artışı son dönemde 1,5 °C civarında.
Türkiye, küresel ısınma miktarına kıyasla sıcaklık artışının daha fazla olduğu bir bölgede bulunuyor.
https://t.co/cfW8LpkIdO
1971 == 2000
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBundan ortalama 35 yıl öncesine göre sıcaklık artışı son dönemde 1,5 °C civarında.
Türkiye, küresel ısınma miktarına kıyasla sıcaklık artışının daha fazla olduğu bir bölgede bulunuyor.
https://t.co/cfW8LpkIdO
1971 == 2000
gunaydin arkadaslar afet bolgelerimizde cok sukur az hasarla atlatilidi dunku yagislar bugun tekrar devam ediyor azda olsa risk. iyi gunler iyi forumlar herkeze
gunaydin arkadaslar afet bolgelerimizde cok sukur az hasarla atlatilidi dunku yagislar bugun tekrar devam ediyor azda olsa risk. iyi gunler iyi forumlar herkeze
Günaydın sana ve herkese abim..
Masaallah ,Allah "dağına göre kar veriri"derler. Ne kadar ? İstediği kadar ..
Kazasız belasız yağışlar olsun inşallah.
Usta sanatçı Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın 84 yaşında yaşamını yitirdi.
Usta sanatçı Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın 84 yaşında yaşamını yitirdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
basimiz saolsun. filmleriyle buyuduk...
2-3 gun once cumhuriyet sonrasi bir koye ogretmen atandigi bir filmi seyretmistim zamaninda buyuk islere imza atmis bir sanatciydi kendisi
Cüneyt Arkın ilk sinema filmi için sette sıra beklerken ( Film Gurbet Kuşları sene 1963 ))
bugüne kadar olan haziran ayı anomalysi batı kesimler normaller civarında samsun biraz üstü doğu sabit zaten genelde sıcak normallerin 1 tık üzerinde bolu kastamonu dolayı çok az altında gibi 1981 2010 tabikide :D
whipser abi afyonda 1 tık üstü gibi duruyor
whipser abi afyonda 1 tık üstü gibi duruyor
Buranın sıcağı etkili olmaz Samet
Oda bitti gitti .Haziran ayında hele hele bu sene , güzel yağışlar aldık,hep serindi.
kuru sıcak ^^
2022 mart ayı soğuk geçti birde ona bakalım ay ortalaması 1981 2010 antalya civarı normallarde geçmiş
Bir oyundan Endonezyalı ile tanıştım adama Zonguldağı gösterdim şehri gösterdim çok beğendi bir gün gelirim inşallah dedi seli falan gösterdim geçmiş olsun dedi Selamı var Türkiyeye
Romanya Medyasına düştü sel haberleri
Memlekete de yer vermişler
Daha Çok GösterTyt türkçe 32.5
Sosyal 17
Mat 37-38
Fen 15
Ayt Matematik 34 küsür
Fizik: 14
Kimya 1.75
Biyoloji 10
15-20K sıralama gelicek tahminim. Sizde nasıl durumlar baktınız mı ?
60 ayt netiyle 15-20k gelmez.
60 ayt netiyle 15-20k gelmez.
Netler buysa rahat gelir bence. OBP düşürmezse. 100 üstü tytsi var.