- Resmi Gönderi
bursada ruzgarin etkisiyle nistepeten serin bir yaz gunu var.
selamlar arkadaslar
Aleykumselam abim,hoşgeldin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbursada ruzgarin etkisiyle nistepeten serin bir yaz gunu var.
selamlar arkadaslar
Aleykumselam abim,hoşgeldin
Yenice ormanları...
Herkese hayırlı akşamlar
Herkese hayırlı akşamlar
Hayırlıı akşamlar abim sana ve herkese
Hayırlıı akşamlar abim sana ve herkese
hayirli geceler mustafa abi ve
uludağın güneydoğu tarafları bursanın daha doğu tarafı arka yakalar kar kütlesi direniyor :D kar çukurunda ağustos sonuna kadar en geç eylül başına kadar olur . vikipedide kalıcı kar bulunan dağ olarak yazsada artık bu geçerliliğini yitirmiştir kar her sene tamamen bitmektedir.
Hayırlı günler herkese
Uman dasiddetli yagislar devam ediyor, daha da artarak devam edecek...
uman ın masallahi var
Bizim Turkiye me bak yagis sadece marmara bolgesinde
Şöyle aniden kapanan havaların hastasıyım ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle aniden kapanan havaların hastasıyım ya
bende cok seviyorumda arda basinc degisiminden bas agrisi basliyor bende ama yinede seviyorum. hatta hatta ne gariptir ki artik gelen yagis hakkinda bir fikrim oluyor agrinin siddeti ile dogru orantili diyebilirim. eger gunler oncesinden basladiysa vay halimize buyuk sistem yolda demektir
biraz değişiklik olsun diye attım gelmez yani gelmez heralde ^^
bende cok seviyorumda arda basinc degisiminden bas agrisi basliyor bende ama yinede seviyorum. hatta hatta ne gariptir ki artik gelen yagis hakkinda bir fikrim oluyor agrinin siddeti ile dogru orantili diyebilirim. eger gunler oncesinden basladiysa vay halimize buyuk sistem yolda demektir
Cidden çok güzel bir hava
Bence sende Romantizma da var abim çünkü annemde romantizma var ve yağışlardan iki üç gün öncesinden ağrılar başlıyor 😂