Antalyada tam orman yangını durumu var şartlar çok uygun . hava çok sıcak ve nemsiz yangın çıkarsa varya facia yaşanır
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Antalyada tam orman yangını durumu var şartlar çok uygun . hava çok sıcak ve nemsiz yangın çıkarsa varya facia yaşanır
Allah korusun
-
- Resmi Gönderi
SusanEstrm hoşgeldiniz
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
-
Sİyah nokta Karacabey. MGM de tam üstüne çizmiş poyrazı sanki çizmesen esmicek. özledim karacabeyi poyrazını özledim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Antalya civarı fena yarın 40 derece nem % 10 kuru sıcak poyrazda var risk kırmızı alarm en az 3 gün çok riskli. 1 tek kibrit çöpü dünyayı yakar ege tarafıda sıcak oradada nem düşük o kadar olmasada izmirden antalyaya kadar büyük risk var.
umarım çıkmaz . durduk yere zor zatende kasıtlı çıkartılırsa eyvah diyorum.
-
- Resmi Gönderi
Olmaz İnşaallah Samet.
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Anlamlı bir kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
SameT. Birisi yakmazsa çıkmıyor kolay kolay
-
antalyadaki bağıl nem oranı sadece % 1
-
-
- Resmi Gönderi
Yeni başladı
BLOMBERGHT tv
Kaçırmayın
- Resmi Gönderi
Canlı yayın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bügüne kadar 2 metre sıcaklık anomalysi batı noramllerde istanbul 1 tık üstü gibi iç kesimler serin 1981 - 2010
-
- Resmi Gönderi
bursada ruzgarin etkisiyle nistepeten serin bir yaz gunu var.
selamlar arkadaslar -