- Resmi Gönderi
Afyon merkez 25 derece hissedilen 30
Anıtkaya 23 derece hissedilen 27 der
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAfyon merkez 25 derece hissedilen 30
Anıtkaya 23 derece hissedilen 27 der
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar sana ve herkese
Hayırlı akşamlar sana ve herkese
Aleykumselam
Hayırlı akşamlar
ingilterede en az 1500 2000 kişinin gelecek olan sıcaklardan dolayı ölmesi bekleniyormuş. ..
Ülkenin doğusu sıcaktan yanıyor haberlerde görmedim sanki istanbuldan ibaret türkiye arkadaş. bu kadarda duyarsızlık olmaz. 50 derece olsa yine haberlere konu olmucak .
Ülkenin doğusunda nerdeyse 1 aydır aşırı sıcaklara maruz kalıyoruz ama kimsenin umrunda değil. Haber bile olmuyor. Türkiye batıdan ibaret değil. Her şey İstanbul, Ankara, İzmir demek değil. Siz ülke derken sadece batıyı anlıyorsunuz galiba. Aynen devam aferin… doğudan bir vatandaş böyle bir yazı paylaşoğ veryansın etmiş.
bugün paylaşılan 50 derecelik sıcaklık dündü bugündee bakıldı yine 50 derece olmuş.. geçmiş günlerdede 50 derece son 4 gün 50 derece 12 temmuz 49.8 yazıyor. bunda bir anormallik olduğu belli hata var. hergün 50 derece : D iyimiş be
selamun aleyküm hayırlı geceler. kış hemen gelse de birlikte GFS takip etsek
selamun aleyküm hayırlı geceler. kış hemen gelse de birlikte GFS takip etsek
Aleykumselam abim, hayırlı geceler,hoşgeldin..
Yanlız değilsin abim
Kemal Ensar Aleykumselam, Hayırlı geceler HS ailesi
gunaydinlar ahali....
gunaydinlar ahali....
Günaydın, hayırlı sabahlar
Çanakkale Poyraz'ın en güçlü estiği yerdir. Bursa Lodos'un en kuvvetli estiği yerdir. Karayel Trakya. Yıldız İstanbul. Poyraz etkili olduğu ve olacağı için Çanakkale hep esintili...
bir hava tahmincisi bunu paylaşmış. bursa lodosu hakkında haksız sayılmaz. 20 cm karı 3 4 saatte eriten lodosu bursada görebilirsiniz dip not : eskisi gibi kuvvetli esmiyor 2015 deki lodos efsaneydi aman yarabbi. öyle birşey yok eskişehireden yeğenler gelmişti ocak ayıydı sanırım gece. korkmuşlardı lodos binayı yıkacaktı . ben bile tırstım yani 1 hamlesi 130 km hıza ulaşmıştı. bi dahada öyle esmedi diye hatırlıyorum. burasalı forumda varsa anlar beni ...2006 daki falan korkunçtu bunlar
babam geldi sonra eve dedim lodos nasıl baba memnun ettimi seni diye sordum .. ortalığı koparcak dedi . keşke bu lodosun yerine poyraz esseydi hep . ama işte iklimi böyle .
SameT. Özel bakar mısın.
avrupada sıcaklardan başlangıç olarak şimdilik 403 kişi hayatını kaybetti. ..
Ntv de haberlere bakıyordum gelecek olan sıcak havadan bahsetti. artık sıcak cepte anlaşılan . marmarada istanbul 34 35 dereceler... 35 dereceyi geçen şehirlerde olacakmış.
ege özellikle 45 derece olabilir dedi potansiyel varmış. izmir rekoru kırıcak gibi duruyor.