- Resmi Gönderi
Alıntı kalktı mı? Site baya değişmiş
Whisper Buralardayım arada bakıyordum ama yazma fırsatım olmadı malesef. Sizleri gördüm daha iyi oldum ☺️
Alıntı var yine
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlıntı kalktı mı? Site baya değişmiş
Whisper Buralardayım arada bakıyordum ama yazma fırsatım olmadı malesef. Sizleri gördüm daha iyi oldum ☺️
Alıntı var yine
2.secenek de uzun süre önce sitede yerini almıştı.Kullanan varmı bilmem ama
Bizlerde tüm arkadaşları burada görmekten
Memnunuz
Alıntı kalktı mı? Site baya değişmiş
Aslında görsel anlamda çok fazla yok genellikle teknik değişiklik oldu php sürüm yükseltilmesi gibi.
java tarafı yenilendi mesaj gönder diyince kare kutu şekilde belirliyor gibi
mobil tarafı daha iyileştirildi gibi.
Mahmut Sami ince ayrıntılar var, güzel oldu.. Mobilden fark çok PC de nasıl görünüyor bilmem ama..
Eline emeğine sağlık abim
Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yabancı dil var o sıkıntı mı bilemem,ben sorun etmiyorum, menü sağa geçti bildirimler ile aynı bildirimler,sohbet, profil,puanlar üstte güzel duruyorThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Abi sana farklı bi etki yapmış galiba.O dediklerinin hiçbirisi bende yok.
Aslında görsel anlamda çok fazla yok genellikle teknik değişiklik oldu php sürüm yükseltilmesi gibi.
java tarafı yenilendi mesaj gönder diyince kare kutu şekilde belirliyor gibi
mobil tarafı daha iyileştirildi gibi.
ya bende bunu merak ediyordum çünkü görünüşte ciddi bi değişim olduğana yönelik bazı yazılar yazıldı bikaç gündür. Diyorum bi tek bendemi bi değişim olmadı. Neyse konunun muhattabından açıklama gelmiş. Aynen javada birtakım değişimler var birde profil resmi kare kutu olmuş ve biraz daha büyümüş ki daha güzel olmuş böyle. Neyse ayrıca bu görünüşün dizayn'ın üzerine daha ne kadar koyulabilirki kusursuza yakın bi dizayn'ı var formun.
gunaydinlar sayin sakinleri
Hayırlı günler herkese
Oguzhan cepten olandan,görünenden bahsettim sadece,PC yok bende
Hayırlı günler herkese
Oguzhan cepten olandan,görünenden bahsettim sadece,PC yok bende
Hmm anladım gerçi bende teldede yok o dediklerin neyse belkide telefon farkından dolayı olabilir.
Hmm anladım gerçi bende teldede yok o dediklerin neyse belkide telefon farkından dolayı olabilir
Biraz alınıyorum sanki Oğuzhan, nasıl aynı?
Siteye giriş, çıkış farklı oldu
Arama solda menü içinde idi ana sayfaya taşınmış
Profil ve ana menü aynı yere geldi.
Daha önce menü soldaydi
Sitede altta daha önce sadece sayfa sonunda online çevrim içi görünüyor du.
Yeni üyeleri ,veya etkin üyeleri aynı sayfada göremiyorduk, onları görmek için çevrim içi üyelere tıkla,sonra üyelere tıkla vsvs ile ulaşıyorduk şimdi aynı sayfada alt alta
He teli yan çevirince de önceden oluyordu ama telefonu yan tutarak sitede gezmek bana sıkıntı, şimdi değil
YouTube kanalı mesela ana sayfada görünüyor bir başka değişim
Çevrimiçi takım üyeleri ve profilde yine tek kalemde alt alta görünüyor
Menü açıldığında,seçenek tıklandığında sağa ok işareti ile istenilen model, sosyal ağ vsvs açılıyor du sana başka sayfa açıyordu,oradan tıkladığımızda istenilen sonuca ulaşıyorduk.
Şimdi ok aşağıya açarak sana seçenek sunuyor
Profil ile beraber bildirimler,özel sohbet, puan vsvs de üst sırada yer almış ve hoş görünüyor.
Ayarlar
Daha vardır gözümden kaçmış olabilir
hmm aynen abi sende daha fazla değişiklik olmuş. Yok abi alınma ben zaten kendimi kastettim bende pek bi değişiklik olmadı dedim. Dediğim gibi telefon farkındandır baksana senin sağ yukarda telin pili çekim gücü vs gözüküyor bende onlarda yok.
İlk görsel çok ilgi çekici.
Termal gözlü yakışıklı keza öyle
Midyeye ne desek bilmem
Sonda elektrik tırı vırısı var ve çekmeyiz elektrik tüketmiyor diye
Midye yenmez bu zamana kadar yemedim dahada yemem hayvan pisliğini