1992 kışında türkiyede kar yağmayan yer yok. ( aralık ocak şubat )
Antalya sahil 1992
Adana
Antalya
Muğla Fethıte Sahil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1992 kışında türkiyede kar yağmayan yer yok. ( aralık ocak şubat )
Antalya sahil 1992
Adana
Antalya
Muğla Fethıte Sahil
Tek kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben bunu biraz geç gördüm bunun eskiden daha belirgin olduğu Çinlilerin özellikle üstüne toprak döküp yeşillendirdiği var hatta eskiden Türklerden araştırma ekibi gitmiş bir annesi Uygur Türk’ü olan bir adamı zor da olsa ikna etmişler çünkü orada casus çokmuş yakalansalar direk idam herneyse içeride bir mumya ve boynuz varmış hatta duvarda ay yıldız kazınmış orada ki mumyanın atamız Oğuz Kaan’ın olduğunu söylemiş ( bir ara Yecüc Mecücü Seddi Zülkarneyn ile hapseden Zülkarneyn AS ın da adı çift boynuz anlamına gelmektedir o yüzden bazı görüşlerde atamız Oğuz Kaan’ın Zülkarneyn AS olduğu söylenir)
Duvarda bir yazı varmış sanırım yazıda Türklerin Kıyamete yakın tekrar bu topraklara geleceğini yazmışlar ama bu dediklerim işte ne kadar doğru şüpheli ama videosu var YouTube da linki bırakırım
Whisper abi dediğim video bu gizem sevenler varsa takip edebilir bence işinde çok profesyonel bir kişi
Hayırlı geceler
İnşaALLAH
Eline sağlık mustafa28 bakayım hemen.
Attığım görselde de civarı Sanki yine piramitin doldurulmuş gibi
Hayırlı geceler
İnşaALLAH
Hayırlı geceler başkan
Ben kaçırdım ya göremedim
Elon Musk’ın kurucusu ve CEO’su olduğu SpaceX tarafından uzaya gönderilen Starlink uyduları, Kıbrıs’ın birçok yerinden göründü.
Ortaya çıkan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan vatandaşlar, uyduyu Kıbrıs semalarından geçerken net olarak izledi.
Görüntüler karşısında şaşkına dönen vatandaşlar, ‘uzaylılar geldi’, ‘pilotlar konvoy yapıyor’ diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.
Ben kaçırdım ya göremedim
Bizim semalardan da geçti geçen senemiy di,neydi?bende hiç görmedim.
Pek aklımada gelmez görsek, görmesek ne olacak.
Ben gençliğimde UFO görmüş adamım,mask muskin insan yapımı tırı viri işleri beni kesmez
Bizim semalardan da geçti geçen senemiy di,neydi?bende hiç görmedim.
Pek aklımada gelmez görsek, görmesek ne olacak.
Ben gençliğimde UFO görmüş adamım,mask muskin insan yapımı tırı viri işleri beni kesmez
"Ben gençliğimde UFO görmüş adamım"dedim ya,makara değil bu..80 li yıllarda yaşadım
Bunu bir ara yazayım,inanmak,inanmamak serbest.
Sene 84-85 olabilir.Koy odasında arkadaşlar la yine oturuyoruz.Yemek için herkes evlerine dağıldı.Kimi peynir kimi turşu evlerinde ne varsa alıp.odaya getirecekti.
Eve vardım yaptığımız videolar dan da bellidir,giris yokuş aşağı.Tuvalet ise adettir,evden uzaktaydı.Şu an olsa acaba?derdim.Bir ışık tepemden çokta yavaş bir şekilde geçti.Gunesin elips şekli desek anlaşılır.
Çok geniş bir alanı kaplıyordu,benim şaşkın bakışlarım arasında süzülerek aşağı köyün bahçelerine doğru uzaklaştı.Nasil oldu bilmem ama o devasa ışık huzmesi birden kayboldu.Ucak yada balon değil gecenin köründe .Şimdi olsa cep falan kayıt alma zamanım olurdu.
Forum ve Galeri çeviri tamamlanmıştır. hatalar olabilir onlar içn şimdiden kusura bakmayın. gördüklerinizi iletirseniz sevinirim.
iyi forumlar dilerim.
Forum ve Galeri çeviri tamamlanmıştır. hatalar olabilir onlar içn şimdiden kusura bakmayın. gördüklerinizi iletirseniz sevinirim.
iyi forumlar dilerim.
Eline sağlık abim
iyi forumlar dilerim.
Eline emeğine sağlık.
Eline emeğine sağlık.
Bu kadar insan emek veriyor sen ne zaman vericen