2022 haziran türkiye ortalamasında en sıcak 6. sene olmuş. şaka gibi demi . serin geçti diyoruz ama Türkiye ortalamasında sıcak baya sıcak hemde.1981- 2910 ortalamasından 1.1 derece daha sıcak geçmiş. az çok tahmin ediyordum pekte şaşırmadım . HAZİRAN AYI tÜRKİYE ortalaması 1981 - 2010 21 .3 derecedir
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
SameT. Eline sağlık.
-
- Resmi Gönderi
Pc den böyle gözüküyormuş arayüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Pc den böyle gözüküyormuş arayüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet bendede böyle oldu
-
Bende böyle gözüküyor. Bildirim zilinin yanındaki levha bende yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu profile 7 8 kere tıklayınca açılma sorunu çok rahatsız etmeye başladı, sizi uğraştırmak istemem ama bu sorunu halletmenizi istiyorum çok çünkü deli ediyor beni
Bu arada mesajı düzenleyerek not edeyim bu sorun bir kere oluyor devamında düzeliyor.
-
- Resmi Gönderi
Bende böyle gözüküyor. Bildirim zilinin yanındaki levha bende yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O yetkili kişilerde var
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
dark and cold telefon ile alakalı olabilir.. Bende olmuyor,başka arkadaşlar varsa bakalım.. Büyük ihtimalle telefon sana eziyet eder..
Yada ekran oturmadan profile tıklama edince de gelmez sana o sayfa.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar,Afyon anlık
Whisper abi hayırlı sabahlar, bizim burda da 25 cm güneş var.
-
6.7 cm kar var gibi duruyor 7 cm falan sanki kiremite bakınca
-
Temmuzmu daha sıcak ağustos ayımı diye şehir şehir olarak bir göz gezdirdim ortalama olarak . genel olarak ağustos ayı temmuza kıyasla 1 tık daha sıcak.
İstanbulun ağustos ortalaması temmuza göre daha sıcakmış.
-
Hayırlı geceler herkese..
dark and cold telefon ile alakalı olabilir.. Bende olmuyor,başka arkadaşlar varsa bakalım.. Büyük ihtimalle telefon sana eziyet eder..
Yada ekran oturmadan profile tıklama edince de gelmez sana o sayfa.
Üstteki menünün yerini değiştirir misiniz belki sorun çözülür.
-
Video 2005 senesine aittir. yer Ordu orduda yaşımaya devam ediyor mikrofona bakışı efsane Artist olarak bize gelmez. Artist ne arar la bazarda
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Abi ne denilebilirki bu duruma kola bakarmısın ne hale gelmiş incecik kalmış kaslar erimiş .ALLAH Beyin sağlığı versin. 1973 ten beri o kol havada duruyor . eybah be kardeşim ne ağrımıştır o kol varya gerçekten inanılır gibi değil. bumu yani dediğimiz olaylardan kutsanmış bu adam hindistanda . akım başlatmuş ne ağrımıştır varya o kol helal olsun azime bak ALLahım yarabbim ölürmüsğn öldürürmüsün
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -