- Resmi Gönderi
Sinan Eren THE_AZOR Sarp Özdoğan Zonguldakli67 mehmet civan ve tüm ahali
Ben hariç olmak üzere, içtimaya )
mgm disindakiler ucretli oluyor heralde abi. ben bilmiyorum baska
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan Eren THE_AZOR Sarp Özdoğan Zonguldakli67 mehmet civan ve tüm ahali
Ben hariç olmak üzere, içtimaya )
mgm disindakiler ucretli oluyor heralde abi. ben bilmiyorum baska
😂😂
ÖSYM Başkanı Halis Aygün Görevden Alındı
Hayırlı geceler herkese..
İyi günler herkese..
İyi günler herkese..
İyi günler abi cümleten.
s-amsun leş aşırı nemli havası var dışarda işim vardı 2 -3 saat kadar felç şakır şakır ter . sıcaklık 28 29 larda gündüz nem o biçim % 75 şakır şakır
bursada da nem çok oluyor ama nem açısından bakarsak samsundan 1 tık daha az . bursada sıcaklık daha yüksek totelde hangisi daha bunaltıcı derseniz...
bursa derim . bursa samsuna göre nemi az daha düşük olsada sıcaklığın daha fazla olmasından dolayı. bursada daha fazla bunalıyordum. bursada evde oturuken terlerdim samsunda evde otururken terleme olayı yaşansada şiddeti az .
samsun daha fazla sıcak olmuyor zaten 30 derecelerde kalıyor 32 33 olsada 1 2 gün . o yüzden genel bir değerlendirme yapayım dedim bunalma durumu bende böyle kişiye göre değişebilir tabi
ben yazlari bu yasima kadar genelde gure altinolukda gecirdim samet bu sene ilk defa bursadayim rahat ettim diyebilirim
selamlar arkadaslar iyi forumlarrrrrrr...
ben yazlari bu yasima kadar genelde gure altinolukda gecirdim samet bu sene ilk defa bursadayim rahat ettim diyebilirim
doğrudur bursanın gece sıcaklığı düşük biraz o yözden 1 tık avantaj antınoluka göre bursa gece sıcaklıkları düşük istanbul kocaeli salaryaya göre daha serin oluyor geceleri gündüz yanıyor havasıda nemli zatem . ama gece iyidir
18 19 derecelerde bu günlerde istanbul ise 22 23 lerde .
doğrudur bursanın gece sıcaklığı düşük biraz o yözden 1 tık avantaj antınoluka göre bursa gece sıcaklıkları düşük istanbul kocaeli salaryaya göre daha serin oluyor geceleri gündüz yanıyor havasıda nemli zatem . ama gece iyidir
18 19 derecelerde bu günlerde istanbul ise 22 23 lerde .
ozellikle geceleri cok iyi dedigin gibi. fakat gecen gun sicak carpmasi gecirdim gunduz. nem in yuzde 80 ustu oldugu gun. hemen bir taksiyle attim kendimi dedim abi klimayi ac su mahalle su sokakta bana seslen.
bursayı özledim valla seneye ordayım kısmetse seneye yazın bursadayım bak samsun bile gündüz 28 29 derecelerde ama gecesi bursadan sıcak gece 21 22 dereceler. deniz sahili geceleri sıcak
bursada gece bunalma durumu 35+ derecelerde 35 ve üstü dereceler oldumu gecede sıcak olmaya başlıyor istanbul gibi oluyor 22 23 ler olmaya başlıyor
gündüz leş
kanka yazın benim favori sıcaklığım 18 dir. gece 18 üstü sıcaklık beni sarmaz yazın 18 derece gece sıcaklığı süperdir. tabı bu bana göre 18 derece bana mükemmel geliyor yaz mevsimlerinde .
kanka yazın benim favori sıcaklığım 18 dir. gece 18 üstü sıcaklık beni sarmaz yazın 18 derece gece sıcaklığı süperdir. tabı bu bana göre 18 derece bana mükemmel geliyor yaz mevsimlerinde .
18 dereceye birde hafif poyraz oldumu tadindan yenmez