Öncelikle forumumuza değerli tebrik mesajı için teşekkür ediyorum inşallah hep birlikte nice yıllara
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
sea effect snow kalbinin sesini dinle başkasının değil sagopadan bir alıntı o kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
-
- Resmi Gönderi
Öncelikle forumumuza değerli tebrik mesajı için teşekkür ediyorum inşallah hep birlikte nice yıllara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakmıyorum epey zamandır atlıyoruz ama güncelleme sonrası doğum günlerini de göremem artık.
Vardır ama nerede ?
Doğum günün kutlu olsun Semih.. Sağlıkla nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bakmıyorum epey zamandır atlıyoruz ama güncelleme sonrası doğum günlerini de göremem artık.
Vardır ama nerede ?
Doğum günün kutlu olsun Semih.. Sağlıkla nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim abi hep beraber nice güzel yıllara inşallah
-
Sonbahar mevsiminin yaklaştığını hayal edince çok mutlu oluyorum ben ya.
-
Sonbahar ve kış hakkında duygularımı en iyi şekilde tarif edemiyorum, edebilsem hayran kalırsınız bana.
-
- Resmi Gönderi
Sonbahar ve kış hakkında duygularımı en iyi şekilde tarif edemiyorum, edebilsem hayran kalırsınız bana.
Yanlız değilsin abim..Kış bitmeden yaz stresini,yaz bitmeden de aylar Eylül demeden bende kış sevincini yaşarım
-
- Resmi Gönderi
Bu sorun ilk defa olmadı siteye yeniden geldiğim ilk günden beri devam ediyor, kendi kendine düzelecek bir soruna benzemiyor
Bende yaşıyorum o sorunu ve yine oldu.
Bir iki tık ettim baktım gelmiyor profil veya bildirimler diyelim.
Biraz mola vererek tele zaman verince 3. Tık açıyor.
Saufa yenileme edince biraz beklemek lazım Yusuf.
Şöyle söyleyeyim veya örnek yazayım.
Şimdi ana sayfaya basalım veya yenileyelim,ve anında seri bir şekilde sona inelim yani online üyelere kadar.
Nasıl bir görüntü var?
Aynen bu altta olan gibi bir görüntü çıkacak karşınıza
Biraz sayfalara , konulara tıklayınca zaman verelim .. Twetter adresleri nasıl açılıyor?
Önce adres ve biraz bekleyince video veya görsel o paylaşımda görünüyor.Buda öyle bir şey
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum Günün Kutlu Olsun Abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun hocam
-
- Resmi Gönderi
dogum gunun kutllu olsun Semih Ö.
-
Ağustos Ayı 1981- 2010 ortalamaya göre bu güne kadar olan durum
Şu otobüs çok havalı değil mi ya 😎
Şu yolcu otobüslerine ilgim var çok havalı duruyorlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-