selamlar arkadaşlar. Eren gültepe nasıl bir yer böyle. Bugün eczane aramaya gittim. Öyle yokuşlar var ki ben hayatımda böyle ter dökmedim kagithaneye çıkınca üstüme bir tshirt alıp üzerimdeki ni orada bıraktım. Adam beni görünce şok geçirdi. Dedim usta ben alışkın değilim böyle bayıra dere denilen yere 2 kere indim ciktim. Adamda gülüyor dıştan gelenler hep aynı oluyormuş.
kanki yapma böyle ya sen bursada kuştepe taraafına gitmedin galiba AYDEDE tarafı . uludağa kestane toplamaya giderken ekim ayında o taraftan gitmişliğimde var. çoğu bilmez oraları teleferikten teferrüç ten daha yüksektir. aşırı derecede diktir. romanlar oturur bi noktadan sonra yol kesinlikle yok direkt olarak merdivenle çıkıyorsun innnılmaz dik.
Aydede tarafı kabus gibi dik hep merdiven bursalılar oraya gitmez hatta çıkarken bir türbe denk geldi sokakta açık şekilde SUSUZDEDE türbesi yazıyordu . Aydede tarafında ...
ne inegöle giderken akiniş rampası ne yalovaya giderken dürdane rampası hepsi hava civa . ter gerçek AYDEDE çıkış merdivenle