Sohbetimiz Bol Olsun

• Sıcak yaramıyor abi ya bıkmaya başladım .yağmur yok birşey yok. Kendimi şanlıurfadaymış gibi hissediyorum. Nemlı hava 0 aksiyon gündüz hafif rüzgar. akşam rüzgar kes. Zabaha kadar rüzgar dur gündüz essemmi esmessemmi kafası . birbirinin tekrarı günler.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Sıcak yaramıyor abi ya bıkmaya başladım .yağmur yok birşey yok. Kendimi şanlıurfadaymış gibi hissediyorum. Nemlı hava 0 aksiyon gündüz hafif rüzgar. akşam rüzgar kes. Zabaha kadar rüzgar dur gündüz essemmi esmessemmi kafası . birbirinin tekrarı günler.

işin özeti şunu anlıyorum ki iklim olarak samsundan ne çorbaya tuz olur nede salataya sirke bi cacık olmaz. (:

• Selamün Aleyküm Kimler Var Kimler Yok Bi Bakayım Dedim😊😊

Aleyküm Selam :)

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• işin özeti şunu anlıyorum ki iklim olarak samsundan ne çorbaya tuz olur nede salataya sirke bi cacık olmaz. (:

Çöp leş cacık pasif :) Karadeniz çok pasif etkisiiz ne dersen de şu an rüzgar 2 km esiyor diyor bundan insana hayır gelirmi sen hesap et. Nem zaten standart hep var. 27 derece % 75 80 nemle

Bu akşam dahada bunaltıcı ya tamam bunaltıcı olabilir.

ama arada yağış olsun bari demi bafradan bu yana yağış gelemiyor . Karadenizin batısı az çok aldı doğusuda öyle yada böyle alıyor orduda kısmen alıyor bak 2 gün önce ordu merkez 38 kg yağış almış.

Sinop ve Samsun arada kalıyor .Ama kışın Samsun iyidir kışın alır yağışını .karda yağıyor yani

yazın beklediğim gibi olmadı

Denizede girilmiyor burda...giriliyor ama telikeli haziran ayında girdim baya bi Acayip akıntı var. halat kıyıya çok yakın. kaç kişi boğdldu Çatır çatır boğulan boğulana. bacaklarını biri tutar gibi alıyor seni

güvenlik şeridi nin olduğu yerde 1 metre su var. en fazla 1 metredir çocuk havuzundasın gibi takılıyosun işte. ipi geçtiğin an ZINK takla ölüm :)

Su sinop tarafona batıya doğru dere gibi akıyor : :) Ciddi derecede akıntı oluğunu anlayınca Bir dahada gitmedim denize . 10 15 gün önce denizde ceset bulunmuş. insnalar boğuluyorlar .

Analiz önemli aga

• Denizede girilmiyor burda...giriliyor ama telikeli haziran ayında girdim baya bi Acayip akıntı var. halat kıyıya çok yakın. kaç kişi boğdldu Çatır çatır boğulan boğulana. bacaklarını biri tutar gibi alıyor seni

güvenlik şeridi nin olduğu yerde 1 metre su var. en fazla 1 metredir çocuk havuzundasın gibi takılıyosun işte. ipi geçtiğin an ZINK takla ölüm :)

Su sinop tarafona batıya doğru dere gibi akıyor : :) Ciddi derecede akıntı oluğunu anlayınca Bir dahada gitmedim denize . 10 15 gün önce denizde ceset bulunmuş. insnalar boğuluyorlar .

Analiz önemli aga

Deniz bayağı tehlikeli diyosun yani. En azından bi açıdan aksiyon varmış atmosferde olmasada denizde :)

• Deniz bayağı tehlikeli diyosun yani. En azından bi açıdan aksiyon varmış atmosferde olmasada denizde :)

o açıdan bakarsak aynen doğru :) istenmeyen durumda olsa aksiyon sonuçta