- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Alttaki görselde ne görüyoruz ilk bakışta
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese.
Alttaki görselde ne görüyoruz ilk bakışta
25 Ağustos haberidir. Erime gündemede yansımış..
Buda 2017 yazın çekilmiş kısa bir video
Ecmwf çok iyi güncelleme yapmış SameT. ,😂😂
Bu Spotify neden öğrenci olduğumu doğrulamıyo ya
Ecmwf çok iyi güncelleme yapmış SameT. ,😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eylülün ilk haftasında batı için öyle soğuk girişi ben hiç görmedim Bu şekil gelirse dağlar beyaz soğüuğuda sokmuş içeri kadar .Gelsin bakalım .Törpülenecek yada tarih ertelenecek bence bekleyip görelim.
Hayırlı günler herkese
Eylülün ilk haftasında batı için öyle soğuk girişi ben hiç görmedim Bu şekil gelirse dağlar beyaz soğüuğuda sokmuş içeri kadar .Gelsin bakalım .Törpülenecek yada tarih ertelenecek bence bekleyip görelim.
Ben +8 bekliyorum hislerime göre
Whisper Günaydın abi
Profilime böcek koydum. Artık onun ismi "Böcek Osman".
Ecmwf efsane gibi bişey deniyor bunun başka bi izahatı yok. O serin hatta mevsime göre soğuk atağın gelmesi çok zayıf. Mesela istanbulun eylülün ilk haftaları 20 derecenin altına gördüğü yıl yok denecek kadar az. Ben 25 in altını bile görmez diyorum 20 eylül den sonra falan olabilir. Bu tahmin değişecektir yada en az 2 hafta ertelenir.
Ecmwf efsane gibi bişey deniyor bunun başka bi izahatı yok. O serin hatta mevsime göre soğuk atağın gelmesi çok zayıf. Mesela istanbulun eylülün ilk haftaları 20 derecenin altına gördüğü yıl yok denecek kadar az. Ben 25 in altını bile görmez diyorum 20 eylül den sonra falan olabilir. Bu tahmin değişecektir yada en az 2 hafta ertelenir.
Gfs öğlen güncellemesini takibe al, bu arada ben +8 bekliyorum o sistemde.
Gfs öğlen güncellemesini takibe al, bu arada ben +8 bekliyorum o sistemde.
+14 den düşük olmaz bana göre. Bekleyip görelim.
+14 den düşük olmaz bana göre. Bekleyip görelim.
Güncellemelerde çoğunluk olarak +8 +10 +12 ler veriyor üçünden birisi olacak +8 i daha sıklıkla veriyor bu arada
Güncellemelerde çoğunluk olarak +8 +10 +12 ler veriyor üçünden birisi olacak +8 i daha sıklıkla veriyor bu arada
+14 de ısrarcıyım hadi bilemedin 12 olsun ama 8 çok ama çok düşük ihtimal %5 bile değil olasılık.
Bak birde şu var mevsimin başlarında modeller hep böyle hafiften efsane dene. Geçen seneyide hatırla. serin ve yağış ekimin ilk haftası geliyodu ertelene ertelene kasımın ortasını buldu nerdeyse. ha yine öyle olur demiyorum ama eylülün ilk haftası öyle +8 ler 10 lar hayal gibi bişey.
+14 de ısrarcıyım hadi bilemedin 12 olsun ama 8 çok ama çok düşük ihtimal %5 bile değil olasılık.
Dediğin şeyi nadiren veriyor, nadiren verdiği şeyi nasıl daha yüksek ihtimal tutuyorsun 😂