Hayırlı geceler Hayırlı haftalar.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Yatmadan bir Sistemci5534 videosu atayım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Karacabey Boğazı olarak geçen bölge Marmara denizinin kıyısı .. Boğaz oluşacak durum yok . Boğazla ne ilgisi olduğunu anlamış değilim. Keşlikte bizim köy. Türkiyenin en uzun plajıymış öyle yazıyor neresi boğaz abi buranın i Antalya samsun plajı gibi ne fark var dENİZ yay şeklini alıyor acaba bundna dolayımı boğaz ismi verildi. garip
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şort giyen ben bugün esşortman giydim cidden hava serinledi ben artık kuzey kıyılar için bunaltıcı sıcakların geleceğini düşünmüyorum en fazla gelirse 22-23-24 derece gündüz sıcaklığı , gece 17-18-19
-
- Resmi Gönderi
snowflake hoşgeldiniz
Hayırlı sabahlar herkese
-
Herkese merhabalar hoşbulduk
-
- Resmi Gönderi
Şort giyen ben bugün esşortman giydim cidden hava serinledi ben artık kuzey kıyılar için bunaltıcı sıcakların geleceğini düşünmüyorum en fazla gelirse 22-23-24 derece gündüz sıcaklığı , gece 17-18-19
ekimde bile gelir hasan
-
ekimde bile gelir hasan
Hocam 30 derece filan olacağını zannetmiyorum atmosfer kaotik ortamdır tabiki kesin bir şey konuşmamak gerek
-
Evimizde mantar çıktı..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hocam 30 derece filan olacağını zannetmiyorum atmosfer kaotik ortamdır tabiki kesin bir şey konuşmamak gerek
bilgisayari ne yaptin
-
iyi günler herkese.
snowflake hoşgeldiniz,iyi forumlar.
-
-
bilgisayari ne yaptin
Düşünüyorum hala abi sonuçta bikere Alicam birde büyük Mevla vericem 1 hafta içinde almam gerekiyor zaten üniversiteye başlıyorum Allah izin verirse 1 hafta içinde karar veririm
-