- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
İşte çatlıyor dediğim olay tamda bu oluyor Zınk hakkını vermişler helal olsun
Ağrı dağına hala ilk kar düşmemiş geçenki serinlemede ilk kar yağışının yağması bekleniyordu Beklenen yağış gerçekleşmeeyince kuru soğuk yaptı . önümüdeki günlerde küçük bir yağış gözüküyor ama kimbilir o yağışta şüpheli duruyor İlk kar yağışının eylülün 20 sinden sonraki sürece sarkacak gibi görüntü var Eğer sarkarsa bu durum Ağrı dağı için ilk olabilir.
Fotoğraf 9 Eylül saat 17 dolayları .
Salı gecesi ve Çarşamba günü takip ettim. - 7 - 8 derecelerde kar gösteriyordu anlık. Bazı ünlü sayfalar da son dakika haberi olarak geçtiler kar haberini
20 eylül sonrası gelen serinleme var çoğunlukla o tarihlerde 17 19 dereceler ölçüldüğünden gündüz max 20 dereceleri bulamayacağımızdan emin gibi bir şeyim.
Hava yine sıcak olmaya başladı
Salı gecesi ve Çarşamba günü takip ettim. - 7 - 8 derecelerde kar gösteriyordu anlık. Bazı ünlü sayfalar da son dakika haberi olarak geçtiler kar haberini
o zaman yağış çok zayıf olarak görülmüş yağış -7 -8 olmasıda normal tabi yazın dahi gece ayazında 0 derece üstü zor . ben ağrıda yaşanayn bir elemana sordumda kar yağdımı diye yağmadı dedi. örtü yapamadıysa oda bilemez tabi
Tıraşımı da oldum, malum okul hazırlığı..
Okula gidenlere üzülüyorum istemedikleri bir sistemde okumaya zorlaniyorlar ben açığa geçtim son sene kurtuldum.
Aciga geçmek pişmanlık değil arkadaşlar öyle diyenlere aldırmayın bunu benden küçük forumdaki arkadaşlara söylüyorum evde oturup PC oynamayacaksaniz geçin derim.
Memleketimde diyagramda sezonun ilk kar göstergesi küçük bir oranda olsa göründü
Hayırlı geceler herkese.
Bildirimlerde ''gösterdi'' kelimesinde fazladan ö harfi var sizde de böyle mi?