Eren şarj aleti yüzünden bozuldu laptop. 2 yıl önce kendim tamir etmiştim adaptörünü, malum eski laptoplaru şarja takmadan kullanmak imkansız. En son çalıştırdığımda önce bir cızırtı geldi adaptörden pirizden hemen çektim biraz bekleyip yeniden taktığımda ise ses dahada arttı ve en son çıt puff diye bir ses geldi adaptörden, sonra şarjı çekip pcye dokundum hafif bir elektrik çarptı. Adaptörün içini açıp baktım lehim attığım yerlerden biri erimişti. Pcnin içini açıp baktığımda ise anakartın yandığı gördüm. Büyük ihtimalle tek seferde bu yanma gerçekleşmemiştir, çünkü son 2 3 aydır pc 1 2 saat içinde kendi kendine kapanıyordu. Anakart baya yanık simsiyah olmuş 5 cm çapında bir alan
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Ankara Çaldağ tepesi saat 19:00 dan beri tek tük artacak mı bu yoksa hep mi böyle 🤔🤔
Yağış beklediğimizden de az çok fazla bir şey zaten beklemiyorduk
-
- Resmi Gönderi
Eren şarj aleti yüzünden bozuldu laptop. 2 yıl önce kendim tamir etmiştim adaptörünü, malum eski laptoplaru şarja takmadan kullanmak imkansız. En son çalıştırdığımda önce bir cızırtı geldi adaptörden pirizden hemen çektim biraz bekleyip yeniden taktığımda ise ses dahada arttı ve en son çıt puff diye bir ses geldi adaptörden, sonra şarjı çekip pcye dokundum hafif bir elektrik çarptı. Adaptörün içini açıp baktım lehim attığım yerlerden biri erimişti. Pcnin içini açıp baktığımda ise anakartın yandığı gördüm. Büyük ihtimalle tek seferde bu yanma gerçekleşmemiştir, çünkü son 2 3 aydır pc 1 2 saat içinde kendi kendine kapanıyordu. Anakart baya yanık simsiyah olmuş 5 cm çapında bir alan
Sen tamir ettikten sonra mi böyle oldu
-
- Resmi Gönderi
Bozulmasının bence 2 nedeni var kısa devre yapması veya işlemci artık ömrünü yitirdi çünkü anakart yanmaları genellikle bu 2 sorundan oluyor anakart yandığı için maalesef bütün parçalarda bozulmuştur dediğin gibi şimdi en kotu laptop 10-15 k bandında oda Google açıyor sadece:)
-
Yağış beklediğimizden de az çok fazla bir şey zaten beklemiyorduk
Rakım 1350 olunca insan bir heyecanlanmıyor değil işte 🤔😔
-
Bozulmasının bence 2 nedeni var kısa devre yapması veya işlemci artık ömrünü yitirdi çünkü anakart yanmaları genellikle bu 2 sorundan oluyor anakart yandığı için maalesef bütün parçalarda bozulmuştur dediğin gibi şimdi en kotu laptop 10-15 k bandında oda Google açıyor sadece:)
Bana kalsa masaüstü alıcamda ablam istemiyor bir de evde yer sorunu var kasayı koymak için. Ben tamir ettikten sonra oldu ama ben tamir edeli 2 yılı aştı. Artık ömrünü yitirimiş dediğin gibi muhtemelen işlemci kaynaklı
-
- Resmi Gönderi
Rakım 1350 olunca insan bir heyecanlanmıyor değil işte 🤔😔
Olur inşaallah az çok
-
- Resmi Gönderi
Afyon'da kar başladı ufaktan ufaktan atıyor. Yağış olsa süper olurdu,sıcaklık uygun
-
- Resmi Gönderi
Afyon'da kar başladı ufaktan ufaktan atıyor. Yağış olsa süper olurdu,sıcaklık uygun
Biraz daha artsa , anlık Afyon
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
Hayırlı sabahlar
Başkan İtalya ya ne zaman yağar?
-
- Resmi Gönderi
Whisper abin bilir onu
-
- Resmi Gönderi
Geçen sezona veya başa dönmeyelim ,Yazacaksan "bende burada bulunayım"dersen buyur,yok dersen,bir kaç gün öncesine döneriz.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
Hayırlı günler herkese
-
İnternette hız sıkıntısı var kablonet başka sorun yaşayan var mı müşteri temsilcisini aradım ilerleyen saatlerde arayın bizim sistemlerimizde de sorun var dediler
-