Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
HAYDİ BAKALIM HAYIRLISI hylmz37 inşaallah beklenilen olur.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hazır yaz havası var tatil iyi gelir bazı arkadaşlara
Hangi arkadaşlara hocam? 😂(!) Eren
-
- Resmi Gönderi
Hangi arkadaşlara hocam? 😂 Eren
alıntı yaptıktan sonra etiket atmana gerek yok
Onlar kendilerini iyi bilir
-
alıntı yaptıktan sonra etiket atmana gerek yok
Onlar kendilerini iyi bilir
Tamam hocam.
-
- Resmi Gönderi
tarihte bugün 1878 ve 1864
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar yapma böyle Eren
1800 filan
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar yapma böyle Eren
1800 filan
1453 olsa bakardım
-
Şarkı konusunu bulamadığım için buradan paylaşıyorum athenanın ben böyleyim şarkısının ikinci versiyonu (acayip sırıttırıyor beni)
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Eren teşekkür ederim hocam.
-
Beni tekrar emektar yaparmsnz
-
- Resmi Gönderi
Beni tekrar emektar yaparmsnz
Akllı durursan olacaksın bunu sana cezalı üye olmamam için yaptım
Cezalı üye olursan rütben asla geri gelmez
-
- Resmi Gönderi