- Resmi Gönderi
yüksek can kaybı olacak maalesef, Allah yardım etsin ülkemize, insanımıza
Yüksek bir tane olan deprem değil ki,üst üste 3 tane 7.7-7.6-74 ve 6.6 ile 6.4 artçı ile adeta kıyameti yaşattı bu sarsıntılar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyüksek can kaybı olacak maalesef, Allah yardım etsin ülkemize, insanımıza
Yüksek bir tane olan deprem değil ki,üst üste 3 tane 7.7-7.6-74 ve 6.6 ile 6.4 artçı ile adeta kıyameti yaşattı bu sarsıntılar.
Deprem yaz günü ve gündüz vakti olsaydı ölü sayısı tahminim 7/1 i olurdu, lakin deprem sabaha karşı herkes uykudayken ve daha kötüsü bu kışın en soğuk sistemine denk geldi, göçük altında kalanların hepsi malesef bu gece donarak ölecek.
O olmayacaktır Allah'ın izniyle.
Net konuşmak olmaz.. Dağına göre kar veren Allah tan ümit kesilmez, kesmeyelim
Allah'ım ne zihniyetsiz insanlar var kalkmış yayın açmış deprem takibi yapıyor hediye dileniyor yazık yemin ediyorum yazık, bizim toplumumuz böyle oldukça biz daha cok cezalandırılırız Allah tarafından yazık cidden yazık 😡🥺😥
Allah'ım ne zihniyetsiz insanlar var kalkmış yayın açmış deprem takibi yapıyor hediye dileniyor yazık yemin ediyorum yazık, bizim toplumumuz böyle oldukça biz daha cok cezalandırılırız Allah tarafından yazık cidden yazık 😡🥺😥
Göçük altında kalanları arayıp trolleyen o..... insanlar var
NE desek kardeşim ne desek ancak sadece diyebiliyoruz eylem kullanırsak suçlu biz oluyoruz böyle adaletin..
Eren Karadeniz konusunu açsana reis kapalı kalmıs
Eren Karadeniz konusunu açsana reis kapalı kalmıs
hepsi açık
hepsi açık
Tamam şimdi açıldı
Yakaladılar o şerefsizi bilgilerini paylaştılar hatta
GFS öğle güncellemesine bakayım dedim alışkanlık olmuş ayın 20'sine efsane indirmiş öğlen bu modeli mutlu mutlu paylaşmak vardı şimdi çok üzgünüz çok kötüyüz çok 😞
Selamın aleyküm..
Aleyküm selam
02644959-eb19-4644-be49-fcfa70b34825.jpg
48095d41-da3e-4a24-ac3b-196bb05ba955.jpg
şakamı bu ya depremzedelere gönderilen ayakkabılar pavyonamı gideceklr kardeşim bunlar hey allahım YAZIK
bizim bu milletimiz böyle oldukça biz daha çok felaket yaşarız
Sahutt hocam nasılsın orda durumlar nasıl aielen yakınların nasıl?
şakamı bu ya depremzedelere gönderilen ayakkabılar pavyonamı gideceklr kardeşim bunlar hey allahım YAZIK
bizim bu milletimiz böyle oldukça biz daha çok felaket yaşarız
İnsan değiller insan !!!
Bunlara söylenecek tek söz var forum ortamında olmasak söylerimde neyse,
Allah belanızı versin