Oteleye Oteleye şubatta geçti be
Hiçbir beklentim kalmadı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOteleye Oteleye şubatta geçti be
Hiçbir beklentim kalmadı
Baktım da. İstanbul dahil kıyılarda önemli bir değişiklik olmadığı sürece kar ihtimali neredeyse 0 a inmiş
Majör ssw den nefret ediyorum.En iyisi minör ısınma.Majörde genelde avrupa avantajlı oluyor.Kışa kurak ve sıcak başladık aynı şekilde bitireceğiz gibi.İlkbaharda kurak ve sıcak geçerse işte o zaman ayvayı yedik
Baktım da. İstanbul dahil kıyılarda önemli bir değişiklik olmadığı sürece kar ihtimali neredeyse 0 a inmiş
Kuraklık kaçınılmaz oldu 😕
Bu kıştan daha yağışlı ve soğuk bahar ayları yaşamışızdır o kadar berbat bir kış
Kara dokunmadığım ilk kış olarak kayıtlara geçti. 2023 bizi her anlamda bitirmeye and içmiş gibi bir coğrafyada tek bir şey bile doğru gitmez mi ya
2020 2018 den sonra en kötü kış mevsimi
5 Şubat sisteminin fırtınası güzeldi
2020 2018 den sonra en kötü kış mevsimi
Bence 2020 ve 2018 bu kışın yanında 1987 kalır 🙃
Karabük'ün kar rekoru kırdığı sistem gerçekten sadece B.Karadeniz iç kesimi özel bir sistemdi Memleket gibisi yok
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Karabük'ün kar rekoru kırdığı sistem gerçekten sadece B.Karadeniz iç kesimi özel bir sistemdi Memleket gibisi yok
2013 den kareler he Semih?
Güzel görüntüler,tez vakitte yeniler inşaallah
2013 den kareler he Semih?
Güzel görüntüler,tez vakitte yeniler inşaallah
Arkadaki fonda uyumlu olmuş inşallah birdaha görürüz abi özellikle Karabükte görmek çok zor böyle görüntüler orada belkide Ankaradan faha çok yagis sıkıntısı oluyor sistemlerde çünkü çukurda kent merkezi
İnşallah abim,neden olmasın?
Şimdi burda sitenin adını vermem doğru mudur bilemediğim için yazmayacağım.İnsanların yorumlarına dayalı yazılardan oluşan, 500 binden fazla kullanıcı ve okuyucusu olan bir "sözlük" sitesine 3 gündür erişim türkiye üzerinden kapatıldı.Sitenin kapatılma sebebi henüz açıklanmadı fakat büyük ihtimalle deprem günlerinde girilen hükümet karşıtı , eleştiri içeren başlıklar ve depremle alakalı girilen asparagas olduğu düşünülen haberler dolayısıyla konuldu bu yasak.
Telefon kameramın arka ve ön kalitesi nasıl?IMG20230222182827.jpg