Hayırlı sabahlar.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Öğlen oldu hala sıcaklık 0 derece Bolu da bile -1 neredeyse Boluyu geçeceğiz birde sahil şehri yani Bide tarihlerden Mart sonu sonuçta baya dik geliyor buna rağmen bence çok extrem bir değer şuan
-
Öğlen oldu hala sıcaklık 0 derece Bolu da bile -1 neredeyse Boluyu geçeceğiz birde sahil şehri yani Bide tarihlerden Mart sonu sonuçta baya dik geliyor buna rağmen bence çok extrem bir değer şuan
böyle dedin 1.1 e yükseldik 😂
-
böyle dedin 1.1 e yükseldik 😂
1 derece bile extrem şuan sahil kenti için
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar.
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Whisper diyecek söz yok abi cidden.
-
- Resmi Gönderi
Whisper diyecek söz yok abi cidden.
Maalesef gercekler böyle,aynen yazıldığı gibi yaşanıyor olaylar ..
İnşaallah eski insanımızın yaptıklarını yaparız bizlerde
-
Ömürden bir kış daha eksiliyor.. Nice kışlar nice sezonlar görürüz inşallah daha Allah nasip ederse
Mevsim bitişine yaklaştıkça insanı tatlı bir hüzün basıyor nedense bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama
-
- Resmi Gönderi
Ömürden bir kış daha eksiliyor.. Nice kışlar nice sezonlar görürüz inşallah daha Allah nasip ederse
Mevsim bitişine yaklaştıkça insanı tatlı bir hüzün basıyor nedense bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama
Hayır bende de oluyor o sürekli. Ama şey de var bir yandan. Allah kısmet ederse önümüzdeki kışa başka bir şehirde gireceğim üniversiteden dolayı. Hayırlısı
-
- Resmi Gönderi
Aynıyiz,bende bitiyor, bitecek diye hep kafamda kurmaca ederim ve canım sıkılır her zaman
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar dilerim herkese.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
hayırlı günler
-
Yaş 17 yola devam