Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Gündüz nem fazla olamadığı için bunalmıyordum ama şimdi nem yüzde 70 in üzerinde ve 27 derece, panik atak oldum hafiften imdat 😬
-
-
- Resmi Gönderi
Bu tabloyu az cok cografya bilen biri okur zaten. Gunun en yuksek sicagi ne zamandir saat 11 de bakiliyor? Bünyamin Hoca gif şeklinde paylaşıyor ve saat akıyor orada. Algı yapmış boş yere. Bugun yarin bakalim en yuksek 38 mi oluyormuş... Dun en yüksek 44.5 ölçüldü bu arada.Hayırlı günler 🫡
-
- Resmi Gönderi
Bizim Türkiye'de var bu her şeyi abartma olayı mevsim normallerinin bir kaç derece üstünde sıcaklıklar gelecek diyemiyorlar sonrada "cehennem sıcakları" gibi tabirler sosyal medyada cirit atiyor
-
Geçici olarak, arabistan iklimine dönüştü ülke.
-
- Resmi Gönderi
Senin paylasima ufak bi yoeum yazdim . ABİ ADAM iklim yok diyor 🥶 Benim gibiler covide de inanıyormuş . Adamlara bilim dedim diye ilginç bir linç yedim. Korkunç bir zihniyet Screenshot_20230715_014354_Twitter.jpgScreenshot_20230715_014113_Twitter.jpg
-
Özellikle 13-16 Arası çok tehlikeli şu sıralar sıcak çarpması yapar fazla kalmamak lazım dışarıda
-
-
- Resmi Gönderi
Saçmalığın daniskasi cogu haber kanalında el nino sicaklari diye bahsediliyor cahillik akıyor ,la Nina olsa ne olurdu acaba?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese.. İnşaallah her bölge olağan sıcaklıklara döner..Bizde sıkıntı yok ama ülke yanıyor
Anlık bu akşam,
Anıtkaya
Screenshot_20230715-212604.png
Afyon merkez
-
Aslında rahatlamak için sonbaharı beklemeye gerek yok, Ağustos sonu kuzeydeki soğuklar güçlenmeye başlayınca doğal olarak Eylül 1. Ve 2 hafta döneminde az ya da çokta olsa serin atakların sıklılığı artacak, doğal olarak yine sıcakta olsa büyük oranda rahatlayacağız. Zaten Eylül 3. Ve 4 haftadan itibaren (çoğunlukla) üşüten bir hava oluyor kısa kollu kıyafetlerle gezemiyoruz.
-
- Resmi Gönderi
-
Yalnız ayın 27-28ˋi civarı gözüken sıcak atak çok olağanüstü duruyor. Tarihi rekorlar kırılabilir biraz üstünde durmak lazım. Hayırlı geceler.
-
- Resmi Gönderi
Yalnız ayın 27-28ˋi civarı gözüken sıcak atak çok olağanüstü duruyor. Tarihi rekorlar kırılabilir biraz üstünde durmak lazım. Hayırlı geceler.
Yazın çizin abim ne fikriniz varsa..
Hayırlı geceler, hoşgeldin.
-