dark and cold wriscuttern UsTaD Sahutt Havist Whisper
İyi günler , Cumamız mübarek olsun.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdark and cold wriscuttern UsTaD Sahutt Havist Whisper
İyi günler , Cumamız mübarek olsun.
Geçmiş olsun Yusuf.. Kaşınır da , terler de ..Biraz idare et.. Kaşınmasi iyidir, iyileşmeye delalettir.
Kaşınmaya başladı bayağı dediğin gibi...
wriscuttern 3.kez tytye başlamak dışında bir sorun yok şimdilik 🫠. Hayırlı günler hayırlı cumalar herkese
Hayırlısı böyleymiş kardeşim,üzülme belkide bu sene istediğin üniversiteyi kazanırsın.
Hayırlı geceler olsun
Hayırlısı böyleymiş kardeşim,üzülme belkide bu sene istediğin üniversiteyi kazanırsın.
Üzülmüyorum ki. Gecen seneki mezun senem depreme kadar keyifli geciyordu gayet. Zaten Subat ayina kadarki calismamla yaptim o siralamayi. Yoksa 2.donem konuları kaldırılmış. Yada depremzede kontenjanı hiçbirinin en ufak katkısı olmadı bana şahsen. Depremden sonra en iyi şekilde 3 ay hiçbir şey çalışamadım da . Ne o psikoloji vardı , ne de o ortam.
(Puan olarak aramızda sadece 1 puan var bu kişiyle. Hayırlısı buymuş derim. Çalışmaya da başladım sıkı bir şekilde. Daha sağlam bir hedef de koydum üstelik
Bekle beni 🫡
Valla bekleyecek çok kişi var bu sene daha düşük sıralamalarda birikme olabilir sonuçta 06-07 birlikte giriyor
Valla bekleyecek çok kişi var bu sene daha düşük sıralamalarda birikme olabilir sonuçta 06-07 birlikte giriyor
02 03 04 05 06 07 hepsi rakip sana
Her seneki dedikodular bunlar. Sen oturup dersini çalış sağlam bir şekilde hiç bakma bu tantanalara
Hayırlı günler .
Hayırlı akşamlar herkese
Karabük, Safranbolu.
İyi geceler, yeni favorim oldu bu video. Uyumak için açarım genelde
Aşk şehri, Venedik/İtalya
Aşk şehri, Venedik/İtalya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yalnız fotoğraf hilesi var, onu da yazayım.
Yansılama yöntemi ile iki parça fotoğraftan birleştirilmiş bilginize, ama görsel olarak güzel.
Lofoten, Norveç
Hayırlı geceler herkese
Bu gece İzmir Aliağa, görsel şölen varmış..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.