- Resmi Gönderi
İyi geceler başkan..
Yarın cumartesi tatildir
GFS ye bakalım inşaallah
Bu aralar haftanın 7 günü devam abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi geceler başkan..
Yarın cumartesi tatildir
GFS ye bakalım inşaallah
Masaallah masaallah,Allah işini denk düşürsün
Buyrun,az sonra başlıyoruz
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=324736#post324736sancakgfs hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese
sancakgfs hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese
H geceler dayım
Hayırlı günler .
Hayırlı günler .
Hayırlı günler kardeşim
İyi günler herkese! Son günlerde forum suskun ancak anlayamıyorum tam neden? Şartlar değişmiş değil sonuçta, kurak bir kış bizi bekliyor gibi de görünmüyor. Canlanalım canım Daha çok sistemimiz var yakalayacak.
İyi günler herkese! Son günlerde forum suskun ancak anlayamıyorum tam neden? Şartlar değişmiş değil sonuçta, kurak bir kış bizi bekliyor gibi de görünmüyor. Canlanalım canım Daha çok sistemimiz var yakalayacak.
İyi günler abim.
İNŞAALLAH 🤲
havalar soğumuyor offff ya yeter ama hava 30 derece ne zaman 20 nin altına inicez sinirim bozulduuuu
havalar soğumuyor offff ya yeter ama hava 30 derece ne zaman 20 nin altına inicez sinirim bozulduuuu
Az kaldı bu sene o sene Salih
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
Münih'te 12 saatte 40 cm kar yağmış. Bayern Münih maçı ise saha uygun olmasına rağmen iptal edilmiş trafik yoğunluğundan dolayı. Şiir gibi görüntüler
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
Ulaşımdan dolayı ertelenmiş gibi gözüküyor stat etrafında kar kütleleri fazla gibi
Evet o yuzden olduğunu yazdim . İstanbul'a şöyle bir sistem gelir mi acaba 🫡