Arkadaşlar baya bi atama yapılmış, hepinize yeni görevlerinizde başarılar dileyerek aradan sıyrılıyorum
Aynı şekilde:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar baya bi atama yapılmış, hepinize yeni görevlerinizde başarılar dileyerek aradan sıyrılıyorum
Aynı şekilde:)
Teşekkürler arkadaşlar. Yeni gorevlendirmelerdeki bütün arkadaşlara kolay gelsin diyelim. Elimiz uğurlu gelsin.🫡
Hakeme yapılan şiddet yüzünden çok moralim bozuk. Çok canım sıkıldı. Halil Umut Meler'in 10 günlük çocuğu varmis. Daha da cani sıkılıyor insanın.Umarım gerekli cezaya alır sorumlu herkes. Umarım bir daha tekrarlanmaz bu olaylar.
Hayırlı geceler herkese..
Athena biraz karıştı konu ama düzelttik bitti gitti oda.
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Ben nasıl usta üye oldum ya gizli gizli stalklıyordum forumu 😂
Şartların yerine gelmiş
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Aleykümselam, hayırlı günler
İyi olmuş
Bende o kadar takılıyom emektar olamadık
mehmet civan Abi windows üzerinden ios uygulama yazmak için sanal makinaya macOS kuruyorum bir sıkıntı yaratırmı? şuan catalina indirdim önerdiğin sürüm varsa rica etsem söylermisin.
Bir programlama dili bile küresel ısınmaya etkisi varmış şok oldum aslında doğru bir enerji tükeniyor sonuçta
Bir programlama dilinin çevre üzerindeki etkisini anlamak için aradığım bilgiyi nasıl elde edeceğimden emin değildim. Araştırma yaparken, Portekizli üniversite araştırmacılarından oluşan bir ekibin, 2017'de yayınlanan Programlama Dillerinde Enerji Verimliliği başlıklı bir makalede programlama dillerinin enerji verimliliğini ölçmeye çalıştıklarını gördüm. Yirmi yedi dilin çalışma süresine, bellek kullanımına ve enerji tüketimine baktılar. bilinen programlama dilleri.
C en verimli programlama dili iken Python ve Perl en az çevre dostu programlama dilleridir.
İlgisi ve Merakı olanlar buyrun:
https://greenlab.di.uminho.pt/wp-content/uploads/2017/09/paperSLE.pdf
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar