- Resmi Gönderi
Ecmwf kaçta güncelleniyordu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf kaçta güncelleniyordu
İyi akşamlar
İçimde kışı kapatıp diğer sezonu bekleme düşüncesi ile daha kış yeni başlıyor düşüncesi savaşıyor. Kim galip gelecek acaba
Bu arada geçen aralık ayında foruma üye oluşumun 5. Yıl dönümü olmuş. zaman ne çabuk geçiyor. Çok kaliteli bir 5 sene geçirdim bu forumda emeği geçenlerin ellerine sağlık
Bu arada geçen aralık ayında foruma üye oluşumun 5. Yıl dönümü olmuş. zaman ne çabuk geçiyor. Çok kaliteli bir 5 sene geçirdim bu forumda emeği geçenlerin ellerine sağlık
Teşekkür ederiz hayırlı olsun bizim 7. Senemiz oldu sanırım
Artık iyi akşamlar
İyi akşamlar 15 ine kadar sonrası sisli akşamlar
Sonrada sinirli akşamlar :coksıcak:
İyi akşamlar
İçimde kışı kapatıp diğer sezonu bekleme düşüncesi ile daha kış yeni başlıyor düşüncesi savaşıyor. Kim galip gelecek acaba
Hayırlı akşamlar..
Kemal Ensar o zaman nice senelere diyelim bizde 👏
iyi geceler arkadaşlar bugünlük bana yeterli psikolojimi daha fazla zorlamayayım
iyi geceler arkadaşlar bugünlük bana yeterli psikolojimi daha fazla zorlamayayım
Abim senden son kez bisey istiyorum ya bu jules verne sistemiyle ilgili güzel bir şeyler yokmu
Bugün tüm günümü modellere, forumlara harcadım dünde olduğu gibi.. İyi geceler yarın sabah kalkar kalkmaz büyük ihtimalle gfs ve ecmwf yi inceleyeceğim 10-11 ocak için, 🙃
Abim senden son kez bisey istiyorum ya bu jules verne sistemiyle ilgili güzel bir şeyler yokmu
Abim dalga geçme yav lütfen nolur
İyi gecelerr ✨
Sinan abi benimde zamanda yolculuk yapma sıram gelmiş biraz geçmişe gideyim
benzerlikler ...
İyi gecelerr ✨
İyi gclr Saadet hanim siz yaşıyormuşun☺️
Eren sohbet konusuna yanlışlıkla mı attın bilerek mi attın modeli