- Resmi Gönderi
hayırlı akşamlar , 212 men erkek parfümü aldım, tavsiye ediyorum. kalıcılığı ve kokusu muazzam.
Fırst Class derim başkasını tanımam.Kaba taslak 40 yıl olmuştur, devam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhayırlı akşamlar , 212 men erkek parfümü aldım, tavsiye ediyorum. kalıcılığı ve kokusu muazzam.
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Aleyküm selam başkan, hayırlı Cumâ'lar.
aleyküm selam reis hayırlı cumalar
Herkese hayırlı cumalar benim bı şikayetim var hatta sitemim güzel sayfamızda sürekli hiçbir model ciktisindan güncellemelerden memnun olmayan kişiler var ve bilgisi olmamasına rağmen herşeye olumsuz bakım yorumlayanlar modumu ve model takip yapma hevesimi hüsrana ugratiyor
Herkese hayırlı cumalar benim bı şikayetim var hatta sitemim güzel sayfamızda sürekli hiçbir model ciktisindan güncellemelerden memnun olmayan kişiler var ve bilgisi olmamasına rağmen herşeye olumsuz bakım yorumlayanlar modumu ve model takip yapma hevesimi hüsrana ugratiyor
Hayırlı Cumâ'lar kardeşim, bu konuda bir önerin var mı?
Hayırlı Cumâ'lar kardeşim, bu konuda bir önerin var mı?
Hocam maalesef yok☺️
Şu da efsane abi prod_1178953_1_613x613.png
Kars'ta zincirleme kaza. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin
Kars'ta zincirleme kaza. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin
Otobüs çarptıktan sonra bile duramiyor
Otobüs çarptıktan sonra bile duramiyor
Evet maalesef. Doğuda özellikle çok temkinli olmalı sürücüler. Bugünlerde de tüm Doğu'da kar var . Buzlanmalara karşı çok dikkat edilmeli. Kazalar yaşanmaz umarım 🫡
Kritik güncellemeler bunlar arkadaşlar takibe buyurun
havalarinsesi.com/forum/thread/1421/Önemli anlarda modellerin aldığı şekil şemal
Twitter da güvenilir bir tahminci şu tweeti paylaşmış daha yeni
İstanbul'da Ocak 2. haftası içinde beklenen kar yağışı potansiyeli bulunan 2 sistemden 9-10 Ocak'takinin şu anda modellerde görünene göre zaman içinde biraz daha güçleneceğini kıyılarda da kar örtüsü oluşturabileceğini tahmin ediyorum. Vasat olsa da kar severleri mutlu edecektir