Uzun zaman önce zaman hızlı geçiyor diyordum, belki yazdıklarımı hatırlayan vardır. Şimdi sistemler gözüküp takibe aldığımız günden bu yana zaman geçmek bilmiyor. Galiba bu tamamıyla psikoloji ile alakalı. Zaman algısı kişiye göre değişiyor, bu zaman algısıda ne ile ilgilendiğinden tut ne kadar kar boşta kaldığına kadar değişiyor.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Pc upgrade için ekran kartı bakayım dedim bu ne kardeşim bunlar temmuz da 5-6 ya vardı hemde garantili şimdi amazon yurtdışı felan alıyorlar garanti yok fatura yok miningli coil whine li falan filanpasted-from-clipboard.png
-
Yarın sabah kalktığımda, umarım modellerin hepsi kuru soğuk verme inadından vazgeçip bol kar vermiş olur.
-
- Resmi Gönderi
Ben şimdi bir kahve içerim
-
Ben şimdi bir kahve içerim
Modeli vermişsin TT NN iç abi
-
- Resmi Gönderi
Modeli vermişsin TT NN iç abi
Son anda ıhlamura çevirdim
-
Son anda ıhlamura çevirdim
8 ocak - 16 ocak arası buz gibi bencede lazım
-
Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
-
- Resmi Gönderi
Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
Takip etmekte fayda var
-
kalsın burda o zaman
-
- Resmi Gönderi
540 misafir kullanıcımız siz de 1 dakikanızı ayırarak üye olup bizlere katılabilirsiniz🫡
-
Türkiye'nin en ünlü meteoroloji uzmanı
Havaların Sesi çıkışlı.
Bu spor yorumcusu sinem vardı onun akrabası mı?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
NOT da edeyim..
Her yazılan mesajı hatta atılan emojileri bile kolay kolay gözden kaçırmam.
İstisnalar haricinde okurum ve hızlı da okurum..Sitede göze batan mesajları da emojileri de görüyorum.
Dikkat edelim muhalefet işi sadece siyasette olur, burası muhalefet yeri değil.
Bu veya diğer konularda atılan mesajlar için de şunu yazabilirim
Emojiler ile bile kimin ne için burada olduğunu rahat anlayabiliyoruz..
Yada ne gibi bir düşüncesi var onu anlıyoruz DİYELİM.
-
- Resmi Gönderi
Günaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı günler
-