- Resmi Gönderi
Ve bir daha bana şaşkın emojisi yollamayın rica ediyorum, hakaret edemiyosunuz emoji yoluyla çıldırtıyorsunuz
Sana dedim böyle devam et ertesi gün ayarın kaçtı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVe bir daha bana şaşkın emojisi yollamayın rica ediyorum, hakaret edemiyosunuz emoji yoluyla çıldırtıyorsunuz
Sana dedim böyle devam et ertesi gün ayarın kaçtı
Düzen nasıl bozulur işte böyle
dark and cold yeterli yazdıkların..
Hem hakim ,hem savcı,hem tanık,hem sanık hepsini sen ele aldin.
Kimseyi anlamadan dinlemeden yazıp durma
Düzen nasıl bozulur işte böyle
dark and cold yeterli yazdıkların..
Hem hakim ,hem savcı,hem tanık,hem sanık hepsini sen ele aldin.
Kimseyi anlamadan dinlemeden yazıp durma
Çünkü birisi bir insanı nasıl tanırsa o algıyla bakar, fikir üretir iyi akşamlar.
Çünkü birisi bir insanı nasıl tanırsa o algıyla bakar, fikir üretir iyi akşamlar.
iyi akşamlar 👋👋👋👋
selamın aleyküm haliniz hatrınız nasıl
Aleyküm selam. Çok şükür 🤲 sen nasılsın?
Aleykümselam eyvallah iyiyiz hocam sen nasılsın
O degilde birazda gündelikten konuşalım şu sıralar beslenmeye dikkat ediyorum malum boğaz reflüsü yaşıyorum biraz belki gündelik hayatta çok düşündüğümüzden falan stres mideye vurunca reflü gastrit oluyor bende lifli şeyler oldukça yiyorum şu sıralar kuru incir gün kurusu boza sahlep hurma kayısı ceviz fındık ıspanak vb. sıkça tüketiyorum şükür ki fazla boğaz reflüsü olmuyor son zamnalarda
Iyiyiz şükür abim. Sen nasılsın?
Sağlıklı beslenme olayı çok önemli dikkat etmezsen misliyle çekiyorsun boğaz reflüsü olarak ben bu meretle ilk Mayıs 2023 de tanışmıştım belirtileri cok sıkıntı diyet gerekiyor boğazın sıkılıyor gibi oluyor gaz sıkışması oluyor boğuluyorum sanıyorsun falan cok kötü kantinlerde reflü dağıtıyor aslında gelecekte çok reflü gastrit hastası olacak zaten şuan öyle de 5-10 kat artar yani
Iyiyiz şükür abim. Sen nasılsın?
elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım
Sağlıklı beslenme olayı çok önemli dikkat etmezsen misliyle çekiyorsun boğaz reflüsü olarak ben bu meretle ilk Mayıs 2023 de tanışmıştım belirtileri cok sıkıntı diyet gerekiyor boğazın sıkılıyor gibi oluyor gaz sıkışması oluyor boğuluyorum sanıyorsun falan cok kötü kantinlerde reflü dağıtıyor aslında gelecekte çok reflü gastrit hastası olacak zaten şuan öyle de 5-10 kat artar yani
sağlıklı beslenmeyi abartıp aylarca dışardan yemezsen yiyince de tekrarlıyor. 10günde 1 kere dışardan bir şey yemek bozmaz. spordan yaptığımdan dolayı biliyorum
sadece bu konuda 98 misafir var, arkadaşlar siz değerli kişileri aramızda görmekten onur duyarız. 2dakikanızı ayırıp sitemize kayıt olup sizde ailemizden biri olabilirsiniz 🫶
sağlıklı beslenmeyi abartıp aylarca dışardan yemezsen yiyince de tekrarlıyor. 10günde 1 kere dışardan bir şey yemek bozmaz. spordan yaptığımdan dolayı biliyorum
Hocam valla ben en ufak bi sapsam reflüyü yaşıyorum affetmiyor kaç aydır abur cubur falan filan şekerdir uzaklaştım tamamen sağlıklı şeylere yöneldim kan değerlerim falan da düzeldi vücut sıfırlandı resetlendi ben aslında burun ameliyatı bu yüzden oldum reflü nefes darlıgı şişkinlik yapıyor bide benim burunda kemer de vardı et vardı o da ekstra sıkıntı yapıyordu ama düzeldim önceye göre
Kudret narı, takviyeler, mineraller, probiyotikler hepsini kullandım hala daha kullanıyorum ama daha zinde hissdiyorum şaka yok