- Resmi Gönderi
Bak bakalım benim yeni ödevim var
Buzul çağı var mı yok mu
Salihli'den Sinan soru sormuş.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBak bakalım benim yeni ödevim var
Buzul çağı var mı yok mu
Salihli'den Sinan soru sormuş.
Instagram hesabimizi takip edelim geçen eski hesabı takip ettiğimi farkettim
Sistem gelse de, bi yerlere gitsek Eren
dostoyevski hoşgeldiniz. Herkese iyi günler. Mutlu pazarlar 🫡
dostoyevski hoşgeldiniz, iyi forumlar. Şahutt sana da iyi pazarlar kardeşim.
Bil ki insanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma yokluğu bir şey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir.
Dostoyevski
dostoyevski hoş geldin 👏
Sistem gelmeyecek meraklıları, belkide yarım saat 40 dakika içinde şok olabilir.
Sistem gelmeyecek meraklıları, belkide yarım saat 40 dakika içinde şok olabilir.
Öğlende soğuk çıktı verir klasik GFS 😅
Eğer zaten dönerse, sisteme kısa zaman kaldığı için kısa süre içerisinde de yağışımız belli olacak öyle bir fırsatımız var.
Eğer zaten dönerse, sisteme kısa zaman kaldığı için kısa süre içerisinde de yağışımız belli olacak öyle bir fırsatımız var.
Sistemi alalım 2 güne tüm taşlar yerine oturur.
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Ntv hava durumunun cok eski videolarını izlemeye bayılırım. 3 ayda bir fiks yaparım🫡