O kadar vitamin hapını gördükten sonra soldaki sigarayı görmek olmadı 😅😅
o kadar da olsun be🥹😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO kadar vitamin hapını gördükten sonra soldaki sigarayı görmek olmadı 😅😅
o kadar da olsun be🥹😅
Birazdan Christian Atsu son golünü atacak.
Birazdan dostlarimiz ,sevdiklerimiz,ailesiyle son akşam yemeğini yiyecek.
Sabaha herkes farklı bir plan yapacak.
Asi nehri son kez aydınlanacak...
Son kez Saray Caddesinde yürüyeceğiz. Son kez o kadar tıklım tıklım olacak.
Eski Antakya evleri son ihtişamlı gecesini yaşayacak.
Birazdan herkes sevdiğine son mesajını atacak..Son kez arayacak.
Birazdan abim hastaneye gidecek. Ve bir daha hiç geri dönmeyecek .
Biz,birazdan öleceğiz... Bize 3 gün sonra ulaşacaklar. Çoğumuzun ölüsü dahi bulunmayacak ve birazdan çoğumuz ölü sayılacağız.
Dünyanın en zor akşamı. Sırtımda yük taşıyor gibi hissediyorum.
Solgar digestive sşndirim tableti aldım bende Solgar güzel marka ya
Bu arada 6 Şubat malum bşr kere daha kaybettiklerimizi rahmet ile anıyoruz Rabbim böyle felaketleri birdaha milletimize yaşatmasın inşallah
sporu hobi olarak yapmaya başlarsın sonrasında tüm hayatın olur.. en fazla gideri olan spor sanırımThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kutu içeriği 5 bin var mı
Kutu içeriği 5 bin var mı
kutu içeriği 1 de diğerleri dediğinden fazla😭
İngiliz karbonatı kullanmaya başladım 1 su bardağı suya aç karna 1 kaşığı koyup karıştırıyorum betain hcl tabletiyle yemekten önce iciyorum bariz şekilde reflü de azalma var bogazda takılma olmuyor ayrıca internetten elma sirkesi aldım sabah ac karna yemekten önce icmeyi öneriyorlar bakalım insallah tamamen gecer yemekten 2 saat sonra maden suyu alışkanlığı da edindim sağlık için lazım bunlar her şey den önce
Birde karbonat zayıflatıyormus
kutu içeriği 1 de diğerleri dediğinden fazla😭
Hocam Cinko L-Karnosin de kullanmanı öneririm bunlardan sonra sporcusun sanıyorum ki faydasını görürsün
bizim yerimize de içiyorsun abi sen😅
O değilde sosyal medyada bir giriyorum hep ölüm haberi hep bir olumsuz haber iş çığırından da çıktı yani dünya her geçen gün hayvanlaşacak demişti bir alim vallahi de gerçekleşiyor dedikleri
hayırlı geceler