- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun. İspanya İtalya maçını izlerken uyuyakalmışız. En son İspanya parçalıyordu 1 0 bitmiş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler olsun. İspanya İtalya maçını izlerken uyuyakalmışız. En son İspanya parçalıyordu 1 0 bitmiş
Hayırlı geceler olsun. İspanya İtalya maçını izlerken uyuyakalmışız. En son İspanya parçalıyordu 1 0 bitmiş
Hayırlı geceler.. Kendi kalesine golü attılar İtalyanlar.. Havalı havalı paslar atan İspanya sonlarda bu hava civanın cezasını çekecekti,ucuz kurtuldular.
Maç İspanya'nın hakkiydi oda başka mesele, hak yerini buldu diyelim
İlave edeyim İtalya bu turnuvada üstlerde yer alır derim,
İlave edeyim İtalya bu turnuvada üstlerde yer alır derim,
Dayı ben pek beğenmedim İtalyayi sanki eksikler gibime geldi . Daha sert takımlar var gibi . BenAlmanya'nin iyi iş yapacağını düşünüyorum.
Dayı ben pek beğenmedim İtalyayi sanki eksikler gibime geldi . Daha sert takımlar var gibi . BenAlmanya'nin iyi iş yapacağını düşünüyorum.
Turnuva başlamadan o fikirdeydim zaten,devam ediyor maçlar bakalım
Hayırlı Günler .
Hayırlı Günler .
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar
İspanya malum takım, Almanya ev sahibi oda evet...İtalya ligindeki işlerini yansitirsa turnuvada iş yapar.
Favori değil belki ama favoriler kadar etkili olacaktır derim
Sana katılıyorum. İngiltereye kıyak gecmezlerse yari final göremez bence rezil top oynuyor adamlar. Sürpriz bir takım da yarı final yapar gibi . Biz de inşallah az çok ilerleriz
Hoca bu hareketi yaparsa turnuva benim için biter
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoca bu hareketi yaparsa turnuva benim için biter
Yürek yemiş derim bu saatten sonra onu keserse..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoca bu hareketi yaparsa turnuva benim için biter
Söylentilerle gidilse kaleye de uğurcan geçecek
Yabancı basında şu görüntülüler dolaşırken Arda yerine Yunus’u oynatmak 😃
Hayırlı Günler .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yabancı basında şu görüntülüler dolaşırken Arda yerine Yunus’u oynatmak 😃
Abi yanlış anlaşılmasın yunus kim ve nerede oynuyor?