Eğer türklerin yoğun olduğu bir bölge değilse ben hiç doğru bulmuyorum şimdi istiklalde almanlar çıkıp bayraklarla yürüyüp marşlarını söyleseler eminim türkler olay çıkarır.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Eren öyle, Türklerin yoğun olduğu yerlerde var böyle görüntüler
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu video için maç kazanılır -
- Resmi Gönderi
Eğer türklerin yoğun olduğu bir bölge değilse ben hiç doğru bulmuyorum şimdi istiklalde almanlar çıkıp bayraklarla yürüyüp marşlarını söyleseler eminim türkler olay çıkarır.
Burada Euro olsa Almanlar marş söylese kimse bir şey söylemez bence ya
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu video için maç kazanılırTam destek tam destek
Süper bir video olmuş
-
- Resmi Gönderi
biz maç kaybedince mahvolduk bizim atalar Balkanları, Mekke'yi, Medine'yi, Kerkük'ü kaybedince ne yaşadı acaba Allah gani gani rahmet eylesin hepsine...
-
- Resmi Gönderi
biz maç kaybedince mahvolduk bizim atalar Balkanları, Mekke'yi, Medine'yi, Kerkük'ü kaybedince ne yaşadı acaba Allah gani gani rahmet eylesin hepsine...
Fena, hiç bu kadar bozulmamıştım,sinirlenmemiştim hatırladığım kadarıyla..Zor bunu kabullenmek,o maçı oradan o dakikadan sonra vermemeliydik..
-
- Resmi Gönderi
Fena, hiç bu kadar bozulmamıştım,sinirlenmemiştim hatırladığım kadarıyla..Zor bunu kabullenmek,o maçı oradan o dakikadan sonra vermemeliydik..
Söylenecek çok şey var yetkililer şapkasını önüne koyup düşünmeli . Bu jenerasyon ile çeyrek finale başarı gözüyle bakmamalılar
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hayırlı akşamlar olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Muğla Valisi İdris Akbıyık:
"2024 yılının en ciddi yangınlarından birini yaşıyoruz."
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler olsunHayırlı sabahlar, hayırlı günler olsun..
Köpek balıklarının aç zamanına denk gelirsek ne edeceğiz
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler olsun..
Köpek balıklarının aç zamanına denk gelirsek ne edeceğiz
Yem ederiz dayı sıkıntı yok 😃
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Günler .
-