Hayırlı geceler olsun bunaldık bu sıcaklardan gına geldi valla umarım serinlik gelir yakında
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler.
-
Hayırlı geceler olsun bunaldık bu sıcaklardan gına geldi valla umarım serinlik gelir yakında
Yani Giresun geceleri güzel güneşli vakitlerde şu anlık güzel daha bunaltıcı zamanlarda oldu ama muhtemelen en güzel yerler yaylalardır yine
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler.
Yani Giresun geceleri güzel güneşli vakitlerde şu anlık güzel daha bunaltıcı zamanlarda oldu ama muhtemelen en güzel yerler yaylalardır yine
Hayırlı geceler hayırlı Cumalar
-
Bunu yazdıktan 1 saat sonra arka arkaya orajlar patladı vallaGTZiOf1XgAApAeV.png
-
- Resmi Gönderi
#SONDAKİKA
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı.
-
Hava ferahladı gercekten süper oldu
-
- Resmi Gönderi
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun herkese
-
Duş aldım içeri geçtim, ve üşüdüm. Pencere kapalı bu hava iyi oldu..
-
- Resmi Gönderi
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun herkese
Hayırlı günler
Duş aldım içeri geçtim, ve üşüdüm. Pencere kapalı bu hava iyi oldu..
Bir iki gün idare edelim, sonrasına Allah Kerim
-
İyi öğlenlerIMG_20240727_140900.jpg
-
Yağış sonrası hava kızıllığa büründü Zonguldakta güzel bir atmosfer oldu yağış sonrasında temiz bir toprak kokusu da sardı etrafı yağış sonrasında
-
- Resmi Gönderi
Para parayı çeker mi derler?
E öyle zaten, çevremizde bizim gibi orta geliri olanlar arasında pilot var mı?
Yoktur, olmasıda çok zor ihtimal..
Şu şartlarda pilot olup para kazanmak için para dökmek lazım.
Neymiş bakalım yazılanlar
Pilotluk eğitimi alan her öğrenci yıllık öğrenim ücreti olarak 300 bin ile 950 bin TL ödüyor. Öğrenim ücreti hariç bir de 60 bin Euro yani bugünkü kurla 2.1 milyon TL uçuş ücreti ödemesi gerekiyor.
Sudan ucuzmuş,
Başka nelermiş yazılanlar ?
DEVLETTE 1 TANE VAR
Türkiye’de pilotaj eğitimi veren 1‘i devlet, 5’i vakıf toplam 6 üniversite var. 2024-2025 yılı pilotaj bölümü ücretleri yıllık 950 bin TL’ye kadar çıktı. 5 yıl eğitim için hiç zam yapılmasa bile bir öğrenci asgari 1.5 milyon ve azami 4 milyon 750 bin TL ücret ödüyor. Bu ücrete ek olarak döviz kuru üzerinden 2.1 milyon TL de uçuş ücreti alınıyor.
Güzel güzel, alçak sürünmeye devam edelim bizler ve çocuklarımız.
Ne diyelim ki, öbür Dünya'da hak varsa alalım..İnsan hakkı, hakları ,seçim hakkı kısıtlanıyor..
Nasıl mı? İşte bu para denen mendeburun sayesinde.
Olursak ne alırız maaş?
Tercih yapacak adaylar için TÜİK, Yükseköğretim İstihdam Göstergesi verilerini yayınladı. Lisans mezunlarında en fazla para kazanabilen bölüm pilotaj oldu. Türkiye’de pilot maaşları 152 bin ile 600 bin TL arası değişiyor.
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Görüntüler Arabistan’dan -